Celeb / Híresség

Médiumnál járt: ezt üzente Andy Vajna a túlvilágról Tímeának

Andy Vajna özvegyének még mindig fáj néhai férje hiánya.

 

 

 

 




 

Andy Vajna ma, szombaton lett volna 76 éves, egykori felesége ezért ezekben a napokban még nehezebben viseli hiányát, mint egyébként. A hétvégén úgy tervezi, kimegy sírjához és egy szív alakú koszorút helyez el az emlékművön – mesélte a Ripostnak Vajna Tímea, aki ennél megdöbbentőbb dologról is beszámolt.

„Nagyon gyakran érzem a jelenlétét. Sokszor arra leszek figyelmes, hogy egy árny elsuhan mellettem a házban. Azt gondoltam, hogy csak ő lehet az, de nemrég egy médiumnál jártam, aki elárulta nekem, hogy a lelke már nincs itt és megnyugvásra talált az édesanyja és a fia mellett. A szeánsz alatt végig sírtam, mert olyan kézzelfogható volt a jelenléte… Az ő szavait adta vissza a médium és rengeteg kérdésemre is választ kaptam, ami nagyon megnyugtatott. Sőt, sikerült megnevettetnie is. Amikor azt kérdeztem, hogy nem szeretne-e visszajönni, csak ennyit mondott: Örülök, hogy a pi….on ülök! – Ez volt a szavajárása” – nevette el magát Vajna Timi.

Az özvegy egyébként egy ideig még biztosan nem tér vissza Amerikába, ahol a koronavírus miatt most amúgy is nagyon nehezen megy bármi, amit intézni kell. így inkább itthon marad, hiszen húga nemsokára megszül, Timi pedig szeretne még babázni egy kicsit.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?