Belföld, Hírek

Nagyon erős videó került ki az érdi vérfürdőről: ásóval, késsel a kézben mentek egymásnak a bandák

Videót adott ki a rendőrség az érdi benzinkútnál összecsapó bandákról.

 

 

 




 

A két társaság tagjai botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal és késekkel válogatás nélkül támadták egymást, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta. Nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, ami azonban személyi sérülést nem okozott. Az összecsapásban egy 50 éves férfi meghalt.

A Blikknek a helyiek és a rokonok elmondták, hogy Enyingről jött fel Érdre egy csapat felfegyverkezve, több autóval, hogy egy korábbi incidenst megbosszuljon. Először egy másik benzinkúton verekedtek, majd autóba pattantak, s ekkor vette kezdetét az autós üldözés. Amikor az egyik csapat utolérte a másikat, kipattantak az autóból, majd rárontottak a másik kocsiban ülőkre. Már az autóban elkezdték őket szurkálni és kitépni a járműből.

 




 

A rendőrség videót adott ki a balhé kezdetéről:

Elfajult vita Érden

Erős videó a tegnap esti eldurvult vitáról. FRISSÍTVE a délutáni sajtótájékoztatón levetített új videóval!!! – amelyet kommentbe raktunk ki. Tegnap este Érden két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezve estek egymásnak. Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt sérüléseibe, 12 ember kórházba került. Egy férfit emberöléssel gyanúsítunk, 12-t pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével. Őrizetbe vesszük őket, és kezdeményezzük letartóztatásukat. Pest megyei kollégáink megtették az intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására.

Közzétette: Magyar Rendőrség – 2020. július 31., péntek

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?