Celeb / Híresség

Ismét pozitív lett Bochkor Gábor koronavírustesztje

Továbbra sem szabadul a karanténból Bochkor Gábor.

 

 

 




 

A Retro Rádió műsorvezetője kedden ismét az otthonából jelentkezett be a reggeli műsorba. A beszélgetés sajnos rögtön egy rossz hírrel indult: kiderült, hogy a koronavírus-fertőzés miatt karanténba kényszerült rádiósnál újabb tesztet végeztek, ami ismét pozitív eredményt mutatott.

„Elég későn, ilyen este fél 7 – 7 felé érkezett meg az eredmény, hogy még mindig pozitív és ezért itthon kell maradnom sajnos” – jelentette be a rádiós, akinek egyébként a protokoll szerint – miután a korábbi vizsgálat óta eltelt már 10 nap – nem is kellett volna most teszteltetnie magát. Azt mondja, ezek után a laborban azt javasolták neki, érdemes egy hét múlva újra tesztelni, de lehet akár másnap is, elképzelhető ugyanis, hogy a holnapi vizsgálat már negatív lesz.

Ma van két hete egyébként, hogy Bochkor először észlelt magán koronavírusos tüneteket, így valószínűleg már nem fertőz, de egy mintavétel még azért találhat a szervezetében vírust. Bár a 10 napos karantén nem indul újra, a rádiós azt mondja, nagyon el van keseredve, mert egyáltalán nem jó ez a bezártság. Így amint lehet, újra elvégezteti a vizsgálatot.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.


 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?