Állat

Mosógépbe tette kutyáját egy nő, csak hogy népszerűbb legyen a posztja

Afféle közösségimédia-sztárnak számít hazájában, Argentínában Tamara Rotman. A fiatal nő, és kutyája, Coco különösen az Instagramon népszerűek. Pontosabban azok voltak, amíg Rotman nem hibázott egy óriásit – írja a The Sun.

 

A nő egy insta-sztori kedvéért mosógépbe rakta Cocót, és rázárta az ajtót. Az azóta törölt felvételen látszott, hogy a kutya kétségbeesetten próbál szabadulni a forgó dobból. Rotman közben megszavaztatta a követőit, hogy kellően sokkolja-e őket a videó. A nő aztán annyi felháborodott hozzászólást és fenyegető üzenetet kapott rövid idő alatt, hogy kénytelen volt törölni az egész profilját.

 

Később új profilt indított, amin egyetlen videó látható: Coco vidáman játszik a kertben. Mellette Rotman hosszasan magyarázza, hogy a követői mennyire félreértették a szándékait.

 

 

Leszögezte, hogy a kutyáját úgy szereti, mint az életét, és soha sem ártana neki. Az írta, Coco alig tíz másodpercet töltött a mosógépben, amit nem kapcsolt be. Azoknak, akik ismeretlenül fenyegetik, azt üzente, nézzenek magukba, és próbáljanak rájönni, mit kellene rendbe tenniük a saját életükben.

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?