Állat, Igaz történetek

Másfél éve nem mozdul egy kutya az országút mellől, ahol a gazdáját halálos baleset érte

A helyiek már többször is hazavitték, de mindig visszaszökött. Végül építettek neki egy kis házat ott helyben, és rendszeresen etetik-itatják.

 

 

 




Újabb eset bizonyítja, hogy valóban a kutya az ember legjobb barátja, aki önzetlenül és érdek nélkül képes bármikor kitartani mellette. A Metro írta meg annak az ebnek a történetét, amely másfél éve egy görögországi országút mellett él, tapodtat sem mozdulva.

Ugyanis a gazdája itt szenvedett halálos autóbalesetet 2017 végén. A tragédia idején az állat is a kocsiban volt, de ő sértetlenül megúszta. És azóta nem tágít a helyszínről.

A cikk szerint mindössze akkor húzódik kicsit hátrébb, a közeli bokrok árnyékába, amikor elviselhetetlen a kánikula, ezt leszámítva mindig a baleset helyszínén tartózkodik.

 

 

A közelben lakók már többször szerettek volna segíteni rajta: előfordult, hogy befogadták otthonukba, de a kutya mindig elszökött és visszament az út mellé.

Végül stratégiát váltottak, és építettek neki egy kutyaházat ott helyben, valamint vízzel és ennivalóval is rendszeresen ellátják.

Az egyik görög tévécsatorna beszámolója:




 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?