Celeb / Híresség

„Reggel nálad kezdek, te féreg!” – Curtis nem tudta szó nélkül hagyni: személyesen keresné fel a kutyáját kalapáccsal verő látrányi állatkínzót

A rapper egy Somogy megyei községben, Látrányban pihen, pont azon a településen, ahol a napokban bestiális állatkínzásról számoltak be a helyi lapok.

 

 

 




 

kapos.hu beszámolója szerint egy helyi férfi kalapáccsal verte fejbe a kutyáját azért, mert az állat széttépett két nyulat a kertjében. A szerencsétlen kutyát az állatorvos ellátta, jelenleg pedig egy menhelyen van.

A hírek szerint: „A balatonlellei körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt még aznap éjjel elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.”

Curtist mindig megérintette a bántalmazott állatok sorsa, gyakran kiáll az állatvédelem mellett. 2019 áprilisában, amikor az egyik lemezborítója miatt ő maga is célkeresztbe került, mert egy szőrmebundában pózolt, így válaszolt a felháborodott hangokra:

Tisztelt állatvédő szervezetek! Teljesen megértem a felháborodásukat, mivel én is felelős állattartó vagyok. DE AZT LE SZERETNÉM SZÖGEZNI, SOSE BÁNTOTTAM EGYETLEN EGY ÁLLATOT SEM, SŐT MÁR TÖBB ÍZBEN MŰKÖDTEM EGYÜTT ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLETTEL. Ezt a kabátot nem én választottam, hanem úgy kaptam a fotózás erejéig. SOHA NEM ÁRULTAM, SOHA NEM REKLÁMOZTAM, SOHA NEM FORGALMAZTAM EZT A TERMÉKET! Maradok tisztelettel, Curtis. A legismertebb senki!”

Tény, hogy a zenész azóta se öltött magára szőrmét, sőt, egyre hangosabban hallatja a hangját, amikor állatkínzásról van szó.

Most is kiállt a védtelen állat mellett, és mivel komoly indulatokat váltott ki belőle az állatkínzás ténye, ezt írta az Instagram-oldalán: „ÉRDEKES AZ ÉLET… Pont Látrányban vagyok… Reggel nálad kezdek, te féreg!!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?