Életmód, Érdekes, Külföld

Házi készítésű injekciókkal kezdte el feltölteni az arcát: deformálódott feje ellenére is imádják a pasik

Az ukrán Anasztazia Pokrescsuk olyannyira az arcfeltöltések megszállottja, hogy ő maga fecskendezi be saját arcába a házikészítésű injekciókat – írja a LadBible.

 

 

lap információi szerint a kijevi nő sokkal sikeresebb a pasizásban, mióta elkezdte saját magának adagolni a hialuronsavat tartalmazó injekciókat, és egy cseppet sem zavarja, hogy szinte teljesen eldeformálódott az arca.

A 31 éves nő azt is elárulta, hogy régen önértékelési problémái voltak és úgy tekintett magára, mint egy szürke kisegérre, aki senkit sem érdekel, de ez mára teljesen megváltozott: úgy érzi, amióta új külseje van, körülötte forog a világ.

Sokkal nagyobb figyelmet kapok a férfiaktól a feltöltéseimnek hála. De ez nem a kinézetem miatt van, egyszerűen arról van szó, hogy mióta új külsőm van, sokkal magabiztosabb lettem.


A szakemberek szerint azonban Anasztazia a tűzzel játszik ugyanis nagyon veszélyes, amit csinál, nem véletlen, hogy ezeket az injekciókat csak szakemberek adhatják be, hiszen súlyos következményei lehetnek, ha elront valamit.

A nőt ez viszont egy cseppet sem izgatja, állítása szerint tudja mit csinál, elvégre online kitanulta az egészet. De egyébként is vállalja a kockázatot, ugyanis mindent megér neki, hogy most már örömmel tud tükörbe nézni.

 
forrás: noizz.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?