Celeb / Híresség

Életmentő műtéten esett át Gáspár Bea

Drámai döntésre szánta el magát Gáspár Bea, akinek napról napra romlott az állapota, ezért orvosa tanácsára kés alá feküdt, hogy egy gyomorszűkítő műtéten essen át.

 

 

 
 

Bea asszonyt évek óta állandó rosszullétek gyötörték, 30 kilót hízott rövid idő alatt. A végkimerülés határán volt, ugyanis komoly betegségek alakultak ki nála. A kétgyermekes édesanya a hot! magazinnak elmondta, 2017-ben pajzsmirigy- alulműködést diagnosztizáltak nála, emiatt cukorbeteg is lett. Három év alatt 91 kilóra hízott, ami a lelkének sem tett jót. És bár gyógyszeres kezeléseket kapott, a hormonháztartása így sem akart helyrejönni.

Az utóbbi hetekben annyira drámai lett már a helyzet, hogy az orvosa úgy vélte, ha nem műtik meg, azzal az életét kockáztatja.

„Én viszont szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagását is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében” – mondta a lapnak Bea.

Ezért úgy döntött, gyomorszűkítő műtétet vállal! Az orvosi beavatkozást a szolnoki kórházban végezték el. A műtét előtt Bea azt mondta, nem magától a műtéttől fél, hanem a következményektől.

Győző, aki az utolsó pillanatokig fogta a kezét, felidézte a pillanatot, amikor a felesége a műtőasztalra feküdt:

Zokogva arra kért, ha bármi történne vele, vigyázzak a gyerekekre– mondta Győző.

A műtét jól sikerült, az orvosa szerint hamarosan megindul a súlycsökkenés, ezáltal pedig a betegségei is megoldódhatnak.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?