Celeb / Híresség

Egykor a világ legszebb női voltak, 80 év felett is gyönyörűek Hollywood igazi dívái

A következő színésznőkön és énekesnőkön szinte alig fognak az évek: az idő múlásával is gyönyörű, ragyogó dívák maradtak.

 

 
A plakátokon és a kifutókon általában fiatal modellek szerepelnek, azonban szerencsére egyre több hatvan, hetven vagy nyolcvan feletti hölgy kap helyet a divatvilágban és a szépségiparban. ŐK végre megmutatják, hogy az öregedés egy olyan folyamat, amit senki nem kerülhet ki, ám nem szabad rá rosszként tekinteni: mert a kor csak egy szám, és ettől függetlenül is mindenki ugyanúgy lehet gyönyörű.

Hollywood egykori dívái is ezt bizonyítják: az egész világot elvarázsolták tehetségükkel és szépségükkel, mindenki csodálta őket, de közülük sokan most, nyolcvan felett is sugárzó szépségek.

Nyolcvan feletti hollywoodi dívák

Erőteljes, pozitív kisugárzásukkal, életvidámságukkal és szépségükkel most is mindenkit levesznek a lábukról. Nyolcvan felett is csodásak, és megőrizték azt az eleganciát, stílust, amivel még mindig képesek a hatásuk alá vonni az embereket. Képeken mutatjuk Hollywood csillagait, akik sok évtizeddel később is ragyognak.


Jane Fonda 82 évesen is csodaszép, mindenkit levesz a lábáról stílusával és kisugárzásával. A színésznő már az 1960-as években lett sztár, de nemrég újból felfedezte magának Hollywood.

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?