Celeb / Híresség

Mi történhetett? Rendőrt hívtak Pumped Gabóra

Pumped Gabó szerette volna boldoggá tenni a fiatalokat, ezért bulit szervezett az otthonába, ám a szomszédok nem voltak elragadtatva az ötlettől.

 

 

 




 

A bulira beállítottak a rendőrök, Gabó pedig teljesen összetört:

„A Csatát elvesztettük, a háborúnak nincs vége! Tegnap csúnya vereséget szenvedett az első bulink, amikor kezdés után kicsivel a szomszéd ház lakói többször ránk hívták a rendőröket, teljesen ellehetetlenítették a bulit, megölték a vibe-ot. Rengeteg munkát energiát tettünk bele a barátaimmal az utóbbi időben, még az edzést is hanyagoltam miatta! Lelkileg összeroskadtam” – írta a Balaton sound felfedezettje Instagram oldalán.

Ám Gabóék találtak egy helyet, ahol bulizhatnak anélkül, hogy bárkit is zavarnának, a sztár hatalmas partyt ígér, ahol talán végre kibontakozhat, mint DJ – írja a Life Magazin.

View this post on Instagram

A Csatát elvesztettük, a háborúnak nincs vége! ♥️ Tegnap csúnya vereséget szenvedett az első bulink amikor kezdés után kicsivel a szomszéd ház lakói többször ránkhívták a rendőröket, teljesen ellehetetlenítették a bulit, megölték a vibeot. Rengeteg munkát energiát tettünk bele a barátaimmal az utóbbi időben, még az edzést is hanyagoltam miatta!!! Lelkileg összeroskadtam. – A mai napig. Teljesen véletlenül találtunk egy nagyon menő helyszínt, AHOL ULTRA NAGY BULI LESZ !!!!!🤩 részletek hamarosan!! Isten velünk van, Isten akarja hogy bulizzunk, Isten szeret minket. ♥️🙏🏽 Isten ott van minden bpm-ben.

A post shared by Pumped Gabo (@pumped_gabo) on

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?