Belföld, Hírek

Újabb sokkoló részletek: halott csecsemőket is tárolt a horrortanyán a pátyi boncmester

A pátyi boncmester halott csecsemőket is tárolt a kertjében.

 

 

 




 

Sokkoló részletek derültek ki a pátyi boncmesterről, aki hatvan hordónyi emberi maradványt tartott a kertjében. Az értesülések szerint megkezdték a testrészek megsemmisítését, de – az eddigi információkkal elletétben – nem végeznek rajtuk DNS-vizsgálatot. Mint mondják, ezek nem bűncselekmények áldozatainak a maradványai, mivel az emberi maradványok amputációkból, műtétekből és abortuszokból erednek.

Klasszikus szervkereskedelemre alkalmatlanok, nincs piaci értékük, és nem is úgy tárolta őket az érintett, ahogy a szigorú protokoll megkövetelné, amennyiben orvosi felhasználásra szánta volna azokat” – nyilatkozta egy informátor a Borsnak.

A hatóság nyomozása során halott csecsemők holtteste is előbukkant a halottszállító férfinál, valamint olyan abortumok, ahol a magzat korai állapota még alkalmas volt a terhességmegszakításra.

Az informátor állítása szerint R. Dénes halottszállítós munkája az lett volna, hogy megsemmisíti a testrészeket, amelyeket láthatóan nem teljesített. A tettes akár három év börtönbüntetést kaphat emberi test tiltott felhasználása miatt.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?