Belföld, Hírek

Végignézte a család, ahogy a sírásók kiejtik az elhunyt édesanyát a koporsóból, majd rögtön ezután újabb morbid dolog történt – Egy hozzátartozó mesélt a pokoli élményről

Jászfényszaru – Példátlan eset történt pár napja a jászfényszarui temetőben! A fájdalomtól amúgy is meggyötört Palocz Zsolt állítja: a sírásók kiejtették az édesanyját a koporsóból, a holttest pedig egyenes a sírgödörbe zuhant.

 

 

 
 

És itt még nem ért véget a súlyosan kegyeletsértő mutatvány, az egyik sírásó ugyanis a halott nő után esett a kiásott sírgödörbe.

– Még mindig nem térek magamhoz a történtektől – kezdte lapunknak a Zsolt. – Nem elég fájdalom nekünk, hogy az édesanyámat igen fiatalon, 52 évesen – egy hosszan tartó, súlyos betegség után – elveszítettük, végig kellett azt is néznünk, ahogy meggyalázzák őt és vele együtt minket is a temetésen. Nagyon nehéz nekem erről beszélnem, de megteszem, hogy mással nehogy valaha is ilyen megtörténjen. Amikor hozták a sírhoz a munkások anyukámat a koporsóban, egyszer csak valamelyikük elejtette a koporsót, ami széttört, anyu pedig a sírgödörbe zuhant. És ha ez még nem lenne elég, az egyik sírásó utánesett. Bevallom, pokoli látvány volt. Mi persze, szerintem teljesen érthető okokból, felháborodásunknak adtunk hangot, mire jól elzavartak mindannyiunkat a sírtól, majd gyorsan eltemették anyukámat. Mire visszaengedtek, már minden el volt rendezve, de hogy amíg mi nem voltunk ott, mi történt, arról fogalmam sincs. Még ott megfogadtuk, hogy nem hagyjuk annyiban ezt a szörnyűséget, így elmentünk feljelentést tenni a rendőrségre. Remélem, jól megbüntetik, aki ezt tette velünk és anyukámmal – sírta el magát Zsolt.

A Blikk megkereste a temetőgondnokot is, aki azt állítja: valóban történtek hibák a temetésen, de közel sem olyanok, mint amiket a gyászoló család állít.

– Teljesen kikészít ez az ügy, már aludni sem tudok miatta. Persze, én is tudom, hogy nem ment minden tökéletesen az ominózus búcsúztatón, de azért az túlzás, amit a család mond. Mindegy, nem akarok magyarázkodni, mindenki higgyen, amit akar – zárta rövidre a beszélgetést a temetőgondnok.

A példátlan esettel kapcsolatban a rendőrségtől a következő választ kaptuk: az ügyben a Jászberényi Rendőrkapitánysághoz valóban érkezett feljelentés.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?