Celeb / Híresség

Az összeomlás szélén Gáspárék: Győzike újabb 36 millió forintot fizetett az államnak, hogy tisztázza magát

Bíróságról bíróságra járnak, de bíznak benne, hogy hamarosan véget ér a kálváriájuk.

 

 

 




 

Az összeomlás szélén a Gáspár-család, ugyanis közel fél évvel az autóbalesetük után lezárult a nyomozás, és a határozat szerint Bea asszony is hibás volt a balesetben, így figyelmeztetést kapott és a szakértői vélemény felét is neki kell fizetnie.

Ám ez még nem minden. Bár Győzikét több mint négy év nyomozás után 2018-ban felmentette a bíróság, miután sikkasztási és költségvetési csalással gyanúsították meg, idén januárban a Nógrád Megyei Főügyészség is vádat emelt ellene.

A showmannek jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt kell újfent bíróság elé állnia, ugyanis a vádirat szerint Gáspár Győző 2012 és 2016 között több nagy értékű személyautót hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, ám az értékesítéshez kapcsolódó közterheket azonban nem fizette meg és összesen 19 millió forinttal károsította meg az államkasszát.

 

 

 




 

AZ ELJÁRÁS ALATT A KÁRT GYŐZIKE TELJES EGÉSZÉBEN MEGTÉRÍTETTE ÉS AZ ELMÚLT NAPOKBAN ÚJABB 36 MILLIÓ FORINTOT UTALT EL, HOGY TISZTÁZZA MAGÁT.

– Ami most körülöttünk van, az felháborító. Bíróságról bíróságra járunk, én jól bírom, és tisztességes magyar állampolgárként befizettem a 36 millió forintot a költségvetésnek, amivel (hangsúlyozom) megvádoltak engem, hiszen ez még nem jogerős – mesélte indulatosan a Tények Plusz interjújában az ország Győzikéje.

A megpróbáltatások ellenére a Gáspár-család bízik benne, hogy hamarosan véget ér a kálváriájuk, és minden a régi lesz. Gáspár Bea a tavaly novemberi autóbalesetük óta depresszióval küzd, hites férje pedig alig tudott parancsolni indulatainak a kamerák előtt a bírósági határozat láttán.

Mint ismert, tavaly novemberben Gáspár Bea, Győző és Virág este fél tízkor hazafele tartott a 21-es főúton, amikor egy autós az egyirányú úton szemben hajtott velük és összeütköztek. A balesetben a másik sofőr súlyosan megsérült, Győzőék kisebb karcolásokkal megúszták az ütközést, ám luxusautójuk totálkáros lett. A nyomozás során arra jutottak, hogy a másik autó sofőrje figyelmetlen volt, ezért hajtott fel az út rossz oldalára. Ennek ellenére a végső határozat szerint Bea is hibás volt, így figyelmeztetésben részesült és a szakértői díj felét, 65 ezer forintot kell befizetnie.

HA A JÓISTEN MEGSZÓLÍT AZ ÉGBŐL, AKKOR SEM FOGOM BEFIZETNI EZT A 65651 FORINTOT, HANEM KINÉZTÜNK EGY ALAPÍTVÁNYT, AMELY RÁKOS GYEREKEKEN SEGÍT, EZT A PÉNZT NEKIK FOGJUK ÁTUTALNI.

– mondta felháborodva Győző.

Gáspárék kárát a biztosító még mindig nem fizette ki, és kiderült, hogy a határozatban az is szerepel, hogy Bea asszony túllépte az adott útszakaszra megengedett legnagyobb sebességet.

– Normál időben maximum 110-el lehet menni, viszont ha esik az eső, akkor 90-es tábla van ott, mivel van egy nagyobb ívű kanyar. Amikor a baleset történt november 26-án sem eső, sem köd, sem semmi nem volt, és ezt a képeken lehet is látni, hiszen ha esett volna, nem marad meg úgy a helyszínelők krétájának nyoma az aszfalton – vette át a szót férjétől Bea, aki a mai napig úgy gondolja, hogy a nő szándékosan hajtott beléjük.

 

 




 

 

Közlekedik úgy, szembe a forgalommal, hogy rámhúzza a kormányt.

EZ NÁLAM SZÁNDÉKOSSÁGOT SEJTET ÉS EZT SEM HAGYOM ANNYIBAN, MERT HA Ő MEGIJED, AZONNAL RÁLÉP A FÉKRE, DE A SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY KIMONDJA, HOGY FÉKNYOM NÉLKÜL JÖTT BELÉM.

– érvelt Bea asszony.

A baleset feltételezett okozója a TV2-nek nem kívánt nyilatkozni, azt viszont elárulta, hogy amit róla állítanak, abból semmi sem igaz. Győzikéék szerint a nőnek 90 ezer forintos pénzbírságot szabott ki a hatóság és a jogosítványát is bevonták egy évre, amit papírokkal is tudnak bizonyítani.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a nő rágalmazásért és becsületsértésért beperelte Gáspárékat. Dr. Erdei Zoltán, Gáspárék ügyvédje azt mondta, tőlük a nő egy fillért nem kap és nem ért egyet a bírósági határozattal, mivel a szakértői vélemény több ponton megalapozatlan és a szükséges lépéseket is megteszik.

KIFOGÁSSAL ÉLÜNK, ÉS ENNEK HATÁSÁRA ABBAN REMÉNYKEDÜNK, HOGY A NYOMOZÓ HATÓSÁG FELÜLVIZSGÁLJA ÁLLÁSPONTJÁT.

– mondta az ügyvéd.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?