Celeb / Híresség

Vajna Tímea látnoki képességekkel fejtette meg az öngyilkos hollywoodi producer rejtélyét

Vajna Tímea véletlenül abban a lakóépületben szállt meg, amelynek 27. emeletéről tegnap kiugrott Steve Bing hollywoodi producer. Az egybeesést bőséges Instagram-sztori áradattal tudósította végig a magyar celeb és igazi nyomozóként fejtette meg a tragédia indítékait.

 

 

 
 

beszámolók szerint a Kenguru Jack írója és a Polar Expressz 55 éves producere depressziós állapotba került a koronavírus miatt, mivel társas kapcsolatait kénytelen volt hosszú időre nélkülözni. Ez is a férfi indítékai mögött lehetett, amikor önként véget életének a Los Angeles-i Century City lakóépület 27. emeletéről kiugorva.

Váratlan hazai vonatkozása a tragédiának, hogy Vajna Tímea pont akkor érkezett meg a Los Angeles-i épülethez, amikor a rendőrség már a helyszínelést végezte. A celeb már-már látnoki képességgel megjegyezte:

Ó, ne:( Talán valaki kiugrott az erkélyről. Reméljük nem.

De, igaza lett. Ahogyan pár perc online tájékozódás alapján portrét is festett az elhunyt filmesről:

Hiába van pénze, ha nem boldog:( vagy lehet beteg volt, de sztem lelki oka volt.. RIP

Gondolatait helyszíni képekkel és újságcikkekkel is alátámasztotta hazánk utazó riportere, amelyeket Instagram-fiókján lehet megtekinteni.

Ha öngyilkossági gondolataid vannak, esetleg fontolgatod, hogy öngyilkos leszel, vagy aggódsz valakiért a környezetedben, akkor kérj segítséget! Ingyenesen hívható éjjel-nappal a 116-123 lelki elsősegély-szolgálat.

 

 

 

 

forrás: noizz.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?