Celeb / Híresség

Újabb részletek derültek ki Vajna Timi kapcsolatáról

Vajna Timi Andy által ismerte meg jelenlegi párját, akkoriban Zoli még kifejezetten idegesítette őt. Férje halála után, a gyászban kerültek közelebb egymáshoz.

 

 

 




 

Timi kilenc évvel ezelőtt ismerte meg Zolit, Andy Vajna mutatta be őket egymásnak, ám az üzletember nem volt túl szimpatikus neki, mert folyton a nőügyeiről mesélt.
Akkor változott meg a kapcsolatuk, amikor Andy elhunyt, és Zoli igazi támasza lett az özvegynek, a barátságból pedig szép lassan szerelem lett. A Nicsak, ki vagyok? című műsor forgatása alatt kerültek igazán közel egymáshoz.

Timi kiment Los Angelesbe, kedvese pedig később követte őt, ám nem költöztek össze.

 

 

 

 

„Zoli korábban a szórakozásnak élt, nem keresett komoly kapcsolatot. Most már más a helyzet.Beleszeretett Timibe, valósággal megbabonázta, úgyhogy a lehető legkomolyabban tervez vele”

– mondta Timi egyik barátnője a Story magazinnak.
Viszont nem rég Timi azt nyilatkozta a Blikknek, hogy most úgy érzi, talán mégsem áll még készen egy kapcsolatra, lehet, hogy inkább egyedül kellene lennie egy ideig:

„A lelkem egy része még gyászol, hirtelen mégis mindenki kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék lenni.”

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?