Celeb / Híresség

Kis Grófónak rendesen betett a járvány: hónapok óta áll a bulibáró építkezése, a veszélyhelyzet végével pedig itt az újabb akadály

Régen eldöntötte Kis Grófo családja, hogy elhagyja a szülővárost, Szolnokot, ám egyelőre nem találnak munkást az építkezéshez, így jó ideje leálltak a munkálatok.

 

 

 




 

Grófo Diósdon vásárolt telket, hogy a főváros közelébe költözve a lehető legjobb iskolákba írathassa gyermekeit. A bulibáró álma azonban egyelőre nem nagyon akar valóra válni, tehetetlenségre van kárhoztatva.

– Először a járvány miatt kellett lefújni az építkezést, most pedig, hogy a veszélyhelyzet elmúlt és végre neki lehetne állni a munkának, sajnos nem találok rá embert – mesélte nagyot sóhajtva a Vasárnapi Blikknek Kis Grófo. – Bár nagyon várjuk a költözést, azért nem keseredünk el, hiszen addig is a család mellett maradhatunk. Most ránk is fér egy kis extra együtt töltött idő, hiszen a karantén miatt eddig el voltunk zárva egymástól.

Grófo családja már várja,hogy elkészüljön az új otthonuk  /Fotó:Instagram

 

 

 

 

 

Amíg életben voltak a koronavírus miatt életbe léptetett rendelkezések, Grófo hónapokon keresztül csak az ablakon keresztül integethetett szüleinek. Most viszont boldog, mert újra együtt a család, a napokban forgatott új dalához klipet, ahol az egész Kozák família összejött.

– Csodálatosan sikerült a nap, mindenki ott volt velünk Tápiószentmártonban. Gyönyörű környezetben forgattunk, a hely családbarát, a gyerekektől kezdve az idősebbekig mindenki jól érezte magát, és természetesen közös bográcsozás is volt. Édesapám felügyelte a lábszárpörköltet, ami istenien sikerült, az utolsó falatig elfogyott. A lányok édesanyámmal sülteket készítettek, mindenki kitett magáért – mesélte a forgatásról a zenész, s azt is megsúgta, egy kis szilvapálinka is gondoskodott a jó hangulatról, még a gitárok is előkerültek, így egy kis örömzenélésre is sor került.

(Ez is érdekelheti: Kis Grófo valóra váltotta egyik rajongója álmát)

A mulatószenész elárulta, hiába volt karanténban, a kényszerpihenő alatt sem tétlenkedett, több új dallal készül a közönségének.

– Az Úgy kezdődik című klipet vettük fel, ez egy jó bulis, romás dal. A pálinkáról, a mulatásról szól majd, igazi pörgős kis nóta lett. Ezen a nyáron még két dallal készülök, bízom benne, hogy tetszik majd az embereknek – bizakodott Kis Grófo.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?