Celeb / Híresség

Gáspár Evelin ezt a luxusautót kapta 26. születésnapjára – Így ünnepelt Győzike lánya

Ezzel a meseautóval köszöntötték fel születésnapján Gáspár Evelint.

 

 

 




 

Gáspár Evelin június 15-én már 26 szál gyertyát fújhatott el születésnapi tortáján. Nem is akárhogyan ünnepelte meg, hogy egy évvel idősebb lett: egy álomszép luxusautót kapott ajándékba.

Az éjfekete kocsival el is dicsekedett, az Insta-storyjában mutatta meg követőinek, hogy ezentúl milyen négykerekű csodát vezethet. Sok ismerőse és barátja is felköszöntötte, amiből szintén az oldalán kaphattak ízelítőt a rajongók.

Gáspár Evelin 26 éves lett

Mindössze kilencéves volt, amikor az egész ország megismerte a Győzike Show-ban 2003-ban. Szereplése a valóságshow-ban a mai napig hatással van az életére: fiatalabb korában sokat bántották külseje miatt, de azt is megtapasztalhatta rosszakaróitól, milyen, ha beskatulyázzák az embert. Ő azonban egy percig sem roskadt össze a negatív kritikák súlya alatt. Épp ellenkezőleg, fityiszt mutatva ledobta a felesleges kilókat, és a közgazdászszakmát is kitanulta.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogyan ünnepelt Gáspár Evelin a születésnapján, és azt is megnézheted, mennyit változott az elmúlt években.

Image #0

 

 

 

 

Image #1

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?