Hírek, Külföld

Apjuk teljesen megfeledkezett róluk: megfulladt a két testvér a tűzforró kocsiban

A bevásárlás után több mint öt órára felejtette teherautójában két kisgyermekét egy oklahomai férfi. Amíg ő a délutáni pihenőjét töltötte, hároméves kisfia és a négyéves kislánya megfulladt a 32 Celsius fokos autóban.

 

 

 
 

A hároméves Ryant és nővérét, a négyéves Teagant a szombati bevásárlást követően a tűző napon álló autóban felejtette édesapjuk. A férfi, Dustin Lee a délutáni pihenőjét követően, több mint öt órával később az autó lábterében fekve találta meg gyermekeit, akik ekkor már nem voltak életben.

A 31 éves férfi állítása szerint véletlenül felejtette gyermekeit az autóban. Mikor a pihenője után nem találta őket a házban, még a rendőrséget is értesítette. Nem sokkal később az autója lábterében lelt rájuk, ám hiába vitte őket a hűvös házba, Ryan és Teagan már nem tért magához.

A férfit kétrendbeli gyilkosság vádjával vette őrizetbe az oklahomai rendőrség – írja a Daily Star. A lap szerint a rendőrség birtokába került biztonsági kamera felvételén látszik, amint a férfi hazaérkezését követően egyedül szállt ki az autóból, amit kulcsra is zárt.

 

 

 

 

Néhány nappal a tragédia előtt az apa a Facebook-oldalán írt arról, mennyire szereti a gyermekeit. „Hajnali kettő van, nézem ahogy a gyermekeim alszanak, és nem tudom elhinni, hogy ők valóban az enyémek. Imádom őket és a világon senkit nem tudnék úgy szeretni, mint őket. Néhány napja éppen azon gondolkodtam, mennyire fognak hiányozni, ha majd felnőnek. Remélem, addigra még szorosabb lesz a kapcsolatunk, remélem, minden nap felhívnak majd, mert nem tudom elképzelni az életemet nélkülük” – írta a férfi.

Nem ez az első ilyen tragédia: tavaly nyáron egy négyéves kislány halt meg, miután a szülei a kocsiban felejtették.

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?