Belföld, Hírek

Nem tudott fizetni a kocsmában, hasba szúrta a pultos nő élettársát Krisztián

Hasba szúrta vitapartnerét egy férfi Szarvason, egy söröző előtt. A férfi elmenekült, majd más ruhában újra megjelent a helyszín közelében. A rendőrök elfogták, az ügy vizsgálata befejeződött.

 

 

 




 

Emberölés kísérletéig fajult egy szóváltás 2019. július 12-én késő este Szarvason, egy söröző előtt. Egy férfi italozott a vendéglátóhelyen és közben külföldi munkalehetőségről beszélt egy vendéggel. Az utolsó italát nem tudta kifizetni, ezért azt mondta a pultos nőnek, hogy írja annak a számlájára, akivel beszélgetett. A nő ezt nem akarta megtenni, mire a férfi kiabálni kezdett, azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a sörözőt. Közben bizonygatta, hogy otthon milliói vannak, csak a sörözőbe nem akart sok pénzt vinni.

Eközben kiment az utcára, ahol szóváltásba keveredett a pultos nő élettársával, aki azért szólította meg, mert hallotta, hogyan beszélt a nővel. Vitatkoztak, a két férfi kölcsönösen bántalmazta egymást, F. Krisztián késsel hasba szúrta a pultos nő élettársát és elmenekült a helyszínről.

Hazament, átöltözött, majd újra visszament a sörözőhöz. A rendőrök a tanúktól kapott információk alapján így is felismerték és elfogták. A megszúrt férfi életveszélyes állapotban került kórházba, életét csak az azonnali műtéti beavatkozás mentette meg. A gyanúsított is megsérült, ő a dulakodásban könnyű sérüléseket szenvedett.

 

 

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a letartóztatásban lévő 36 éves szarvasi F. Krisztiánt emberölés kísérlet bűntett, míg a konfliktus időközben felépült másik résztvevőjét garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. június 11-én továbbította a Békés Megyei Főügyészségre.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?