Állat, Külföld

Napokig várt egy hűséges kutya a gazdájára, aki leugrott egy hídról Vuhanban

Az állat négy napig nem mozdult a hídról, csak leste, mikor jön vissza a gazdája. Szívszorító képek készültek róla.

 

 

 




 

Egy újabb példa bizonyítja, hogy milyen hűségesek is a kutyák az emberekhez. Most egy olyan ebről készült képek terjednek a neten, ami napokig várt egy hídon arra, hogy gazdája visszatérjen.

A kiskutyát a kínai nagyvárosban, Vuhanban fotózták le, amint a Jangce-híd járdáján várakozik fekve és ülve. A helyi média beszámolói szerint az állat gazdája május 30-án ugrott le a hídról (amit a híd térfigyelő kamerái is rögzítettek), az eb pedig azóta is várja, hogy újra lássa őt.

Egy vuhani lakos több szívszorító képet is készített a hűséges kutyáról. Miután napokig nem mozdult onnan, a férfi be akarta fogadni magához, de amikor megpróbálta felemelni az állatot, az elszaladt előle. Egy helyi állatvédő szervezet most önkéntesekkel próbálja megtalálni az ebet, mert szeretnének új otthont találni neki.

„Reméljük, hogy lesz egy új gazdája. Szomorú lenne, ha egy ilyen hűséges kutyának az utcán kellene élnie” – mondta Du Fan, az állatvédő szervezet vezetője.

Mivel a kutyáról készült szívfacsaró képek villámgyorsan elterjedtek a neten, most rengetegen szurkolnak azért, hogy előkerüljön és új, szerető otthonra találjon.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?