Belföld, Hírek

Állig felfegyverzett kommandósok mentek az internetes csalókért

Lefoglaltak három nagyobb értékű terepjárót, műszaki cikkeket, aranyékszereket valamint készpénzt. Az egyik lakásban egy háziállatként tartott őzgidát is találtak.

 

 

 




 

A nyomozók egy ózdi és öt mezőszemerei férfit vettek őrizetbe – írta a police.hu.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, többmás egységgel, köztük a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével bűnszervezetben elkövetett csalás, továbbá pénzmosás és lopás gyanúja miatt akcióztak 2020. május 26-án reggel Mezőszemerén, Szihalmon és Ózdon. A kilenc helyszínen végrehajtott kutatáson közel 90 rendőr vett részt, akik összesen kilenc gyanúsított férfit állítottak elő.

 

 

 

 

 

Lefoglaltak három nagyobb értékű terepjárót, műszaki cikkeket, aranyékszereket valamint készpénzt. Az egyik lakásban egy háziállatként tartott őzgidát is találtak a rendőrök, melyet átadtak a Tisza-tavi Ökocentrum munkatársainak.

A gyanú szerint az elkövetők különböző internetes csalásokat követtek el az egész ország területén. A sértettek kisebb-nagyobb összegű előleget utaltak az elkövetőknek, akik a tranzakció után elérhetetlenné váltak.

A 40 éves Cs. Zsoltot, valamint öt mezőszemerei társát a nyomozók őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki, a bíróság pedig tegnap elrendelte a letartóztatásukat. További három társuk szabadlábon védekezhet.

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?