Celeb / Híresség

Fecsónak elege van a pénzére utazó nőkből – Vasvári Vivi exe meglepő kijelentést tett

Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó sokat változott az önkéntes karanténban.

 

 

 

 

 




Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc házasságában sok problémát okozott, hogy a férfi a kisfiuk születése és az esküvőjük után sem mondott le bulizós életmódjáról, a hétvégéit inkább a haverjaival töltötte, és eközben nem volt a hűség mintaképe.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja idén áprilisi, hosszú vallomásában azt írta, Fecsó a végleges szakításuk estéjén is már más nővel volt.

Fecsónak elege van a tucatnőkből

Miután a házasságuk végérvényesen véget ért, a férfi szintén a bulizásba vetette magát, de a világjárvány és az önkéntes karantén állítása szerint megváltoztatta őt is és az életmódját is.

 

 

 

 

 

– Annyit mentem életemben, hogy kifejezetten jólesik, hogy itthon lehetek. Sokat sportolok, zenélni tanulok, heti rendszerességgel járok DJ-hez, Edo Denovához, tőle tanulom a szakma alapjait. Emellett heti kétszer jár hozzám egy szakács, vele főzök. Abból megvan a kajánk – mesélte a Borsnak.

Már nem csak kifogni tudja a halat, de a feldolgozását is megtanulta, emellett vadásztanfolyamra is jár, így hamarosan a vadételek készítésében is kipróbálhatja magát. Kisfiával, a kétéves Edwarddal is imád együtt lenni, a kisfiú heti három napot tölt vele, és a képek tanúsága szerint remekül szórakoznak.

A napilapnak azt is bevallotta, hogy elege van a pénzére utazó nőkből, akiknek csak az a fontos, hogy kifogjanak egy pénzes pasit.

A VÁROS TELE VAN FILLÉRES NŐKKEL, MILLIÓS IGÉNYEKKEL, HÁT ERRE ÉN NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?