Celeb / Híresség

Nyílt levél: Alekosz kőkeményen beleszállt Tóth Andiba, Romániába zavarná az énekesnőt – „Add fel magad!”

Nagy Alekosz nyílt levélben üzent az elmúlt hetekben rendkívül nehéz időszakon áteső Tóth Andinak.

 

 

 

Vasárnap este brutális bombát robbantott Nagy Alekosz. A korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz, melyben az elmúlt hetekben élete talán legnehezebb időszakát megélő Tóth Andinak üzent.

A ValóVilág negyedik szériájának győztese közösségi oldalán már többször nyíltan nekiment a fiatal énekesnőnek, ám ezúttal olyan kemény véleményt fogalmazott meg, melyre talán senki nem számított.

Alekosz levelét változtatás nélkül közöljük:

„Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájból. Az fertőzteti meg az embert. Máté 15.11.

Csakhogy te nem vagy közszereplő, Andikám. A trágárság, az ocsmányság, a vulgaritás, a csatornalé, ami a te szádból kijön, az csak ne legyen közszereplés. Ez olyan, mintha a bűnöző kérné ki magának, hogy lefogják. Fogják csak le! Vigyék. Te pedig tedd ezt magadtól. Add fel magad! A sajtót már kiiktattad, meggyaláztad, tételesen felsorolva hírbe hoztad, tehát a szereplési felületeidet felszámoltad. Igen, ez valóban nem Amerika. Igen, ez valóban egy kicsi ország. Románia nagyobb ennél! Ez válasz lehet a kérdésedre is, hogy hova tovább.

Magyarország egy egészen más kulturális holdudvar. Itt a sztár szereti sajtóját. Szimbiózisban létezik azzal. Meg nem alázza, tiszteli azt. Munkáját megbecsüli, kamerája elé áll, ha kell. Nem pedig férfiruhában, kapucnis dílernek öltözve menekül.

Levágattál a Földre, aki népeken tapostál. Ésiás 14.12.”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?