Életmód, Igaz történetek

Az internetezők megosztották az életükben történt boldog pillanatokat

Vacsorafőzés a kislányunkkal, édesanyánk gyerekkori kívánságainak teljesítése, a nagy szerelem vagy épp az elveszett macskánk megtalálása – olyan sok esemény van az életben, amitől a szívünk hirtelen hevesebben kezd dobogni. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy kamera vagy egy telefon, hiszen a boldog pillanatok megörökítésével egész életünkre „elrakhatjuk” azokat, valamint megoszthatjuk őket a többiekkel.

 

 

 

1 ,,A kutyám elvesztette a kölyökkutyáit és depressziós lett. Nem evett semmit, alig kelt fel az ágyából. Aztán örökbe fogadta ezt a cicát…”

2 ,,Apuka vagyok és mindig a kislányom jelentett számomra mindent. Ez volt az első Halloween, amit a munka miatt nélküle kellett töltenem, így addig a nagyszülei vigyáztak rá. Jelmezeket vettek, és elküldték nekem ezt a fotót.”

3 ,,Megfogtam a macskámat és 3200 km-re menekültem el egy hihetetlenül mérgező, 3 éves kapcsolattól. Úgy érzem, újra kapok levegőt.”


4 ,,A barátom készítette rólam ezt a fotót, és ez volt az első alkalom, hogy nem undorodtam magamtól. Örülök, hogy végre megtanultam elfogadni a testem.”

5 ,,A férjemmel fajtatiszta kutyát akartunk, de amikor elmentünk a menhelyre és megláttuk ezt a kis hölgyet, kiderült, hogy ugyanott született, ahol a nászútunk volt.”

6 ,,Nem vagyok házas, sem eljegyzett, és gyerekünk sincs…csak egyszerűen boldog vagyok ezzel az őrülttel.”

7 ,,Nagyon büszke vagyok a tortákra, amiket a lányommal készítettünk.”



8 ,,Boldog vagyok, mert soha nem gondoltam, hogy egyszer minden rendben lesz. 10 hónapja nem ittam, boldog házasságban élek, szeretem a munkám és a cicám. Sose adjuk fel az álmainkat!”

9 ,,8 évvel ezelőtt édesapám születésnapján megkértem a feleségem kezét. Már nem élhette meg a következő születésnapját, de legalább láthatott minket összeházasodni.”

10 ,,Körülbelül 2 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba. Múlt hónapban ide költözött a városba, ahol lakom, és kiderült, hogy mindketten egyedülállók vagyunk. Vagyis csak voltunk, mert tegnap óta együtt vagyunk.”

11 ,,Az egy hónappal ezelőtt eltűnt macskánk megjelent a hátsó ajtónkban. Sírtam a boldogságtól.”

12 ,,A csodálatos nagymamám ma 96 éves. A második világháború alatt túlélte a koncentrációs tábort. Ő a legerősebb nő, akit ismerek.”

13 ,,Négy év meddőség után a terhesség 28. hetében vagyok. A kutyám, Arthur szereti a fülét a gyomromhoz tenni. Azt hiszem, hogy hallja a baba szívverését.”

14 ,,Anyám egész életében el akart jutni Memphisbe. Végre volt annyi félretett pénzem, hogy teljesítsem a kívánságát.”

15 ,,Nem szeretem a tortákat, inkább pités típus vagyok. Az elképesztően hihetetlen, várandós, tanár feleségem tegnap egy fárasztó nap után egész este készítette nekem ezt a születésnapomra.”

16 ,,Megkaptam álmaim infraszaunáját.”

17 ,,Holnap 2,5 órát fogok vezetni, hogy örökbe fogadhassam ezt az édes pofát, és együtt kezdjünk új életet.”

 

 

 

 

 

18 ,,Tegnap volt a titkos esküvőnk. Lehet, hogy a családom nem örül a választásomnak, de most én vagyok a legboldogabb nő a világon.”

19 Ezt a kis édes pofát kennel köhögéssel kezelik, a kedvenc játékkacsáján.

20 ,,A nővérem nagyon komoly munkát kapott egy párizsi cukrászdában. Nagyon büszke vagyok rá.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?