Celeb / Híresség, Film

Sírva búcsúztak az Agymenőktől a színészek, véget ért a sorozat

A 12. évad után nem készítenek több részt. Mutatjuk a sztárok fotóit!

 

 

 

A 12. évaddal véget ér a televíziózás egyik legsikeresebb sorozata, az Agymenők.

Az utolsó részt 2019. május 16-án vetítik majd az Egyesült Államokban.

Az Agymenők, vagyis a The Big Bang Theory című amerikai sorozat 2007-ben indult, és hasonlóan sikeres lett, mint a szintén egy baráti kör mindennapjait és szerencsétlenkedéseit bemutató Jóbarátok.

A történet a kaliforniai Pasadenában játszódik, ahol egy bérelt lakásban él a két főszereplő Caltech-tudós, a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard, a mérnök és Rajesh az asztrofizikus. Életüket mindjárt az első részben kissé felforgatja az, hogy egy csinos lány költözik Leonard és Sheldon szomszédságába. Penny pincérként dolgozik, de színésznő szeretne lenni.

 

 

 

 

 

Mint az az Instagramon megjelent posztokból is kiderül,a sorozat színészei túl vannak az utolsó rész olvasópróbáján, és elérzékenyülve búcsúznak a tévéműsortól.

A Pennyt alakító Kaley Cuoco például Instagramon először olyan fotót tett közzé, amelyen sír, majd egy olyat, amelyen a szövegkönyv látható, elhasznált papírzsebkendőkkel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Post table read for @bigbangtheory_cbs finale episode

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Prepare yourselves … for a finale that has truly given me a loss for words ❤️ Our whole universe …. @bigbangtheory_cbs

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

 

 

 

 

 

Melissa Rauch, aki Bernadette-et, Howard feleségét játssza a sorozatban, szintén elérzékenyült. Az egyik képhez, amit kirakott Instagramra, és amelyen a többi színésszel összeölelkezve látható, azt írta, hogy „mert még nem sírtam eleget az utolsó rész felvétele alatt és után”.

A másik fotó, amit megosztott, egy csoportkép volt.

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hey y’all! Who’s in for an awesome new @bigbangtheory_cbs tonight? @kevsussman @kaleycuoco @missmayim @therealjimparsons @kunalkarmanayyar @sanctionedjohnnygalecki #simonhelberg 📸: @ansleyrix 💛

Melissa Rauch (@themelissarauch) által megosztott bejegyzés,

Az Agymenők készítője Chuck Lorre és Bill Prady volt. Ők egyben sorozat vezető producerei voltak Lee Aronsohn és Steven Molaro vezető írókkal együtt.

Az első évad első része Amerikában 2007. szeptember 24-én volt a CBS csatornán, és miután az első két évad sikert aratott a CBS 2011. január 22-én bejelentette, hogy a csatorna megrendelte további három évad elkészítését. Az eredeti amerikai szériát és a magyar szinkronos változatot is nevetés hangsávval együtt vetítették.

Már korábban bejelentették a sorozat készítői, hogy a 12. évad lesz az utolsó.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?