Celeb / Híresség

Hoppá: mutatjuk, kit rejtett a Polip maszkja – kifogott az álarcos énekes a nyomozókon

Ma este 19 órai kezdéssel ismét eltstartol az Álarcos énekes, ahol a nyomozók: Csobot Adél, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs újra embert próbáló kihívások elé néztek. Ezúttal a Polip számára ért véget a verseny, a maszk mögött pedig Pokorny Lia lapult.

 

 

 

 




 

A mai esti adásban színpadra lépett a Nyuszi, a Robot, a Krokodil, a Kutya, a Polip és a Fagyi.

A nyomozók rendre igyekeztek megtippelni, hogy kiket rejthetnek a maszkok, a Krokodil kapcsán úgy vélték Árpa Attila vagy Stohl András lehet, a Robotnál pedig szóba jött Dzsudzsák Balázs, de Nagy Ervin neve is. A Nyuszi álarc mögé pedig Ónodi Esztert, Kovács Patríciát, Szulák Andit vagy Görög Zitát képzelték.

Búcsúzunk az Álarcos énekes legrejtélyesebb fellépőjétől! 🥺Nagyon jó voltál Polip! ❤️❤️❤️#álarcosénekes #kivanamaszkmögött #kitrejtazálarc

Közzétette: Álarcos Énekes – 2020. március 22., vasárnap

 

 

 

 

 

 

A Polip kapcsán azonban nagyon vakvágányra kerültek a nyomozók, volt, aki úgy tippelte, hogy férfi van a maszk mögött. Nos, hamar kiderült, hogy tévedtek, ugyanis az adás kiesője ezúttal a Polip volt, aki mögött nem más rejtőzött, mint Pokorny Lia.




 

A második fellépőnk a Polip! 🐙 Egyebek mellett kiderült a nyomokból, hogy több hangszeren játszik, és retteg a repüléstől! 🤔 Ki lehet ő? 🥺 #álarcosénekes #kivanamaszkmögött #kitrejtazálarc

1,108 Likes, 37 Comments – Álarcos Énekes (@alarcosenekes) on Instagram: „A második fellépőnk a Polip! 🐙 Egyebek mellett kiderült a nyomokból, hogy több hangszeren játszik,…”


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?