Egyéb

„Jöttem, láttam, buktam” – A ValóVilág kiesőire fókuszál az új Spin-off széria

Ilyen még nem volt! December 7-től a rajongók a ValóVilág10 powered by Big Brother kiesőinek életét az RTL MOST+ platformon követhetik tovább. A „Jöttem, láttam, buktam” című széria továbbfűzi a realityt, bemutatva a játékosoknak a villabeli lét utáni napjait!

 

 




 

December 7-től a ValóVilág történetében először a ValóVilág10 powered by Big Brother rajongói a párbajok során alulmaradt játékosoknak a mindennapokba való visszatérését követhetik nyomon a „Jöttem, láttam, buktam” című szériában az RTL MOST+ platformon – olvasható a csatorna weboldalán.

Vajon hogyan élik meg az elbukott versenyzők, amikor szembesülnek szeretteik, barátaik véleményével? Kinek okoztak csalódást, ki lett rájuk még büszkébb? Mindenki úgy várja őket haza, mint ahogy elbúcsúztak? Szívmelengető, de akár sokkoló is lehet a mindennapokba való visszatérés, de a „Jöttem, láttam, buktam” című sorozat nem csak az újratalálkozások műsora! Azt is bemutatja, hogy a kiesett játékosok néhány nappal később hogyan látják a villabeli életüket, amelyről Nádai Anikó, a VV10 egyik házigazdája faggatja a kiesetteket.

Azt, hogy a játékosokra ki vagy mi vár a villa után, kiderül a „Jöttem, láttam, buktam” című realityből, amelynek első epizódja VV Digónak a kiesés utáni napjait mutatja be, és amely december 7-én, hétfőn 19:00 órától érhető el az RTL MOST+ platformon!

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?