Belföld, Hírek

Gyilkosság Csepelen: ezt a férfit körözi a rendőrség emberölés miatt

A budapesti rendőrök azonosították és elfogatóparancsot adtak ki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves román állampolgár ellen, aki a gyanú szerint megölt egy férfit Csepelen.

 

 

 




 

A rendőrségre szombat hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XXI. kerületében, a Rákóczi Ferenc utcában egy férfit előzetes szóváltást követően bántalmaztak. A férfi a helyszínen a mentőszolgálat szakszerű ellátása ellenére életét vesztette – írja a Police.

A Blikk információi szerint egy román állampolgárságú férfi az áldozat.

Fotó: Blikk

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves Kalányos Csaba román állampolgárt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

 

 

 

 

 

 

 Emberölés gyanúja miatt keresik Kalányos Csabát / Fotó: Police

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható Kalányos Csaba tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a 01000/1042/2020/bü. számra hivatkozással akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?