Kvíz

Teszt: válassz egy tortát, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el a döntésed a személyiségedről

A szakértők úgy vélik, hogy közvetlen kapcsolat van a személyiségünk és a tudatalatti elménk között. A most következő kis teszt is erre alapszik – a különböző formájú piték közül választás ugyanis egy tudatalatti döntés eredménye, mely rendkívül árulkodó a személyiségünkkel kapcsolatban. Vess egy pillantást tehát az alábbi képre, majd az 5 különböző formájú pite közül válaszd ki azt az egyet, ami számodra a leginkább szimpatikus, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el rólad a választásod.

 

 

 

1 Kör

Gondolkodó és elemző vagy. Nagyon jó vagy abban, hogy a dolgok mögé láss. Nem szereted az időpocsékolást és próbálsz mindig a leghatékonyabb lenni. Nem számít, hogy ez a kutyasétáltatás vagy az autómosás. Akkor állsz elő a legjobb ötlettel, amikor a többiek már kifulladtak. Praktikus személyiség vagy.

2 Pentagon

Egyéni játékos vagy. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet de jól tudod másokét értelmezni. Sokszor mondják, hogy nagyon jó intuícióid vannak és figyelmes vagy másokkal. Nyugodt vagy és visszafogott.

3 Sokszög

Kreatív és innovatív vagy. Szereted élni az életet. Nagyon lelkes vagy és szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Jó veled beszélgetni. Bárkivel és bármiről képes vagy elcsevegni.

4 Csillag

Te egy született vezető vagy. Szereted a kihívásokat és nem ismered a “nem” szócskát. Bármilyen problémát vet eléd az élet, de biztosan felveszed a kesztyűt és harcba indulsz ellene. Nem hagyod magad. Nagyon jól tudsz másokat irányítani. Látod a dolgok egészét, amivel könnyen tudsz megfelelő döntéseket hozni.

5 Szív

Te egy fantasztikus ember lehetsz, aki népszerű az ismerősei körében. Szereted az embereket, törődsz velük, ami nagyon jó hallgatóvá tesz. Hőséges és támogató barát vagy. Próbálod elkerülni a konfliktusokat néha saját érzéseidet beáldozva.

Ti melyiket választottátok? Mennyire igaz rátok az eredmény? Írjátok meg nekünk hozzászólásban. 🥧

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?