Celeb / Híresség

Schobert Norbi oldalán percről percre fogynak a lájkolók – Fogynak, ééérted!

Schobert Norbi-féle botránytól hangos az internet, egyelőre közel ötezer ember kedvelte ki a hivatalos oldalát. Percról percre tucatnyian hagyják el az oldalt, de a népszerű fitneszgurut így is 1, 3 millió ember követi, hisz ez tagadhatatlan tény, hogy sokan köszönhetik neki új életmódot, egészséget.

 

 

 




 

Úgy tűnik, Schobert Norbi által generált botrány nem sült el jól számára, noha a biztosan egyrészt az volt a célja ezzel a megosztó témával, hogy róla beszéljen Magyarország. Ez sikerült, miután nyilvánosan kritizálta a pluszokat felszedett, le nem fogyott nőket és kismamákat, egyfelől rengeteg híresség és civil akadt ki az élő videói után, másfelől pedig úgy tűnik, ki is hátráltak mögüle követői.

24.hu szúrta ki, hogy a hétfői, videós bejelentkezéséhez képest mára jócskán megcsappant a hivatalos Facebook-oldalán lévő lájkok száma. Míg a hétvégén még a portál szerint 1.357.334 kedvelte a Norbi Update-oldalt, ez mostanra 1.352.000 alá csökkent. Ez már több mint 5000 kikövetést jelent, és a számok gyakorlatilag percről percre csökkenek.

Természetesen ez a szám, ahogy a 24.hu is felhívja rá a figyelmet. az új lájkok és a kilájkolások különbözete, tehát példájukkal élve könnyen lehet, hogy ennél nagyobb arányban hagyták el az oldalát a vele egyet nem értő személyek, ugyanakkor sokak értettek egyet gondolataival, és kedvelték be a lapot.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?