Celeb / Híresség

Óriási hír! Békefi Viki és Feng Ya Ou bejelentették: egy párt alkotnak

Budapest – Az énekes-színésznő és a ByTheWay tagja a „Sztárban sztár leszek” felvételei után zúgtak egymásba és a Mokkában jelentették be: szerelmüket nyilvánosan is vállalják.

 

 

 




– Összejöttünk a műsor után, és felvállaljuk, hogy boldog párt alkotunk – magyarázta Feng Ya Ou (28), a ByTheWay együttes tagja, aki természetesen a Sztárban sztár leszek!-re utalt, amely november 24-én ért véget. – Egymás barátainak már bemutatkoztunk és több koncertre is együtt mentünk – fűzte hozzá Békefi Viki (26), aki megnyerte a tehetségkutató vetélkedőt. Az ámoros-mámoros riport alatt az újdonsült szerelmesek végig fogták egymás kezét. Szinte sercegett a képernyő, érezni lehetett, hogy a két fiatal egymásra talált.

– Mi a műsor alatt baráti kapcsolatba kerültünk, és ez segített minket abban, hogy egymásra tudjunk találni – fogalmazott Feng Ya Ou, hangsúlyozva, hogy a kosztümös dalverseny alatt a showra összpontosítottak. – Persze, a stábnak feltűnt, hogy köztünk valami alakul, és jelezték is felénk, hogy „óvatosan” – egészítette ki Viki.

– Én tettem meg az első lépést. Ráírtam, és nagyon pozitív visszajelzést kaptam. Elmentünk a Tasnádi Bencéék koncertjére, ahol táncoltunk is, és ott volt az a szikra, amitől az egész belobbant. Egyértelművé vált, hogy ez nem futólagos – foglalta össze az énekes, aki 2013-ben döntős volt az X-Faktorban, de a „Sztárban sztár leszek” dőntőjéig is eljutott. – Ráadásul nagyon romantikus volt, mert a buli után ott maradtunk és a nagy teremben ketten táncikáltunk – fűzte hozzá Viki.

Még nem költöztek össze, de az énekes elárulta, nagyon sok időt töltenek együtt. – Jóformán, csak Viki cuccai nincsenek nálam – mondta Feng Ya Ou. – De nálunk is szoktunk lenni – tette hozzá Viki, és a műsorvezetőknek is feltűnt, milyen jól kiegészítik egymást. Nekik nem kell boldogságot kívánni, mert valósággal sugározzák.

 

 

 

View this post on Instagram

❤️🥰

A post shared by Viktória Békefi (@viktoriabekefi) on

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?