Celeb / Híresség

Csendes ünneplés: így töltötte kisfia elvesztése után a születésnapját L.L. Junior

Budapest — Titkos utazással lepte meg születésnapján a felesége L. L. Juniort (39).

 

 

 

 




 

Körtvélyessy Kinga (36) a szerelmének sem árulta el, mit kap ajándékba, csak a szilveszteri koncert után mondta el neki, hogy hova is mennek. A pár azt is megbeszélte, hogy itthonra tervezett esküvőjüket elhalasztják.

– Az év utolsó fellépésére elkísért Kinga, utána pedig mentünk is a meglepetéswellnessre. A hegyekbe utaztunk egy hotelbe, amit a feleségem nézett ki, és mesébe illő volt. Csak a pihenés és a lazulás volt a fő cél. Úgy beszéltük meg, hogy ez most a „mi időnk”, ami csak kettőnkről szól – kezdte lapunknak Junior, aki idén nem rendezett nagy bulit, csendesen ünnepelt szerelmével, hiszen gyermeke, Dávidka (†3) elvesztése után még nem múlt el a gyász a szívében.

– Ez most visszafogott ünnep volt, de egyáltalán nem bántam. Megfogadtam, hogy egy kicsit kivonulunk a telefonos és internetes világból is, ezért napközben rá sem néztünk a mobilokra. Egy idő után már képzelődtünk, és hiába nem csörgött vagy jelzett, mégis úgy éreztük, hallottuk, mintha valaki keresne minket. Akkor jöttünk rá, hogy mekkora függőség is ez, és mi pont ettől akartunk megszabadulni pár napra – folytatta az énekes, akit kisfia, Lacika (6) csak később tudott köszönteni.

– Mivel Lacika nem jött velünk, így ő utólag kívánt boldog születésnapot. Édes volt nagyon, bár egy kicsit elégedetlen, mert nem volt torta, pedig azt nagyon várta. Ám idén nem kellett se torta, se ajándék, az együtt töltött időt, a szeretetet és az életet ünnepeltük – mondta Junior.

 

 

 

 

 

 

 

A zenész nemcsak a születésnapját, hanem a házassági évfordulóját is most ünnepelte. Tavaly januárban teljes titokban elvette Kingát, dominikai esküvőjük filmbe illő volt. A tengerparton mondták ki a boldogító igent, s tervezték, hogy mivel szeretteik nem lehettek ott a ceremónián, így itthon is egybekelnek. Kinga színész édesapja, Körtvélyessy Zsolt (78) eltervezte, hogy szeretné megszervezni a hazai lagzit. Ám az élet felülírta terveiket, ugyanis tavaly augusztusban Junior elveszítette kisebbik fiát, Dávidkát, így szinte biztos, idén sem lesz megtartva az esküvő.

– Ennek most még nincs itt az ideje. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, de egy ilyen nagy ünneplés meg korai lenne. Bár úgy terveztük, hogy 2020-ra már a család is láthassa, ahogy örök hűséget fogadunk egymásnak, ezzel még várunk. Majd ha letelik a gyász időszaka, de azt sem lehet, és nem is kell siettetni. Majd mindent a maga idejében – zárta Junior.

Újra tud dalokat írni

Junior pár hónap kihagyás után ismét zenét ír. Lesz olyan mély, érzelmes dal, amely imádott kisfia elvesztéséről szól, ám már vidám, pörgős számokon is dolgozik.

– A munka nagyon jó. Eltereli a figyelmemet, de fel is tölt, ráadásul ezek a bulizó számok mindig jó kedvre derítik az embert – mondta.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?