Állat, Életmód

20 háziállat, amivel valódi csodát tett az emberi szeretet

A „lét határozza meg a tudatot” kifejezés tökéletesen alkalmazható a négylábú barátainkra is. Menhelyre zárva, utcára dobva, vagy a gondatlan tulajdonosok miatti alultápláltság miatt nem csoda, hogy komoran és hitetlenül tekintenek a külvilágra. Szerencsére azonban sokszor az állatok is kapnak egy második esélyt, és az álomotthonba érkezve, a szerető család karjai közt teljesen megváltozik az életük.

 

 

 

1 ,,Tavaly egy hajléktalan kutya jött oda hozzám az irodámnál, és rám nézett, mintha azt akarná, hogy vigyem magammal. Most már ez a kislány is a családom része.”

2 ,,Senki nem akarta örökbe fogadni a furcsa füle és a félelmetes nézése miatt. A menhelyen már alig evett és nagyon lefogyott. Most Bronko egészséges, mindig mosolyog és mindenki szereti, aki ismeri őt.”

3 ,,Az első 2 napban Roxy még nem hitte el, hogy velünk tényleg megváltozhat az élete, de ma már szemmel láthatóan nincsenek kétségei efelől.”


4 ,,Roger a menhelyen, és 7 hónappal később.”

5 ,,2016-ban az előző gazdája beadta a menhelyre, mert „túl sok gondot okozott neki”. Ma ünnepli a 4. születésnapját.”

6 ,,4 hónapig csak etettük a házunk előtt, majd úgy döntöttünk, hogy be is fogadjuk őt. Az előző gazdái valószínűleg elhagyták.”

7 ,,Shiloh-t szemét kajával etették, és nem biztosítottak számára elegendő mozgást. 10 métert sem tudott sétálni pihenés nélkül. 3 hónap alatt 13 kg-t fogyott és már 1 km-t is tud menni megállás nélkül.”




8 Oscart egy kukában találták és évekig nem találtak neki gazdit a menhelyen. Most azonban végre meglett, és soha többé nem hagyja el őt!

9 ,,Amikor 1 évvel ezelőtt magunkhoz vettük, és ma.”

10 ,,Kimerülve és kiszáradtan jött hozzánk, most ő a családunk kedvence.”

11 ,,Ez a jóképű férfi 4 nappal azután, hogy már nem volt többé kóbor kutya.”

12 ,,A kutyám, egy nappal azelőtt, hogy örökbe fogadtuk, és néhány hónap szeretet után.”

13 Amikor Roger-t örökbe fogadták 9 kg-t nyomott, már most 2 kilóval könnyebb, és folyamatosan úton van az egészséges élet felé.

14 ,,Egy évvel ezelőtt fogadtuk örökbe őt. Kutyaviadalokhoz használt kutyák edzéséhez használták. A fogait kiszedték, a törött lába pedig rosszul forrt össze. Ma boldogabb és egészségesebb, mint valaha.”

15 ,,Egy hónappal ezelőtt találtam ezt a kislányt a munkahelyemen. Ő itt Emmy!”

16 ,,Ránk nézett, és olyan volt, mintha azt mondaná: ,,vigyetek magatokkal!” Vittük.”

17 ,,Több hónapnyi utcán töltött idő után végül a szüleimnél találta meg az otthonát.”

 

 

 

 

 

 

18 ,,Miért kell neked egy ilyen kóbor macska?! Beteg és csúnya.” – mondták.

19 ,,Legalább két hétbe telt, míg megengedték, hogy hozzájuk érjek, és vagy másfél hónapba, mire sikerült elnyernem a bizalmukat, de megérte!”

20 ,,Amikor megláttam ezt a kislányt az utcán, könyörögtem a férjemnek, hogy vigyük haza. Belement, és amint hazaértünk, a macska 4 kiscicát szült. A férjem csak trójai macskának hívja.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?