Celeb / Híresség

Nem semmi Ferrarit újított be a Nagy Ő: Jákob Zoltán csak úgy gyűjti a luxusautókat – videó

Jákob Zolinak már három Ferrarija van, de hamarosan érkezik a negyedik is! A Nagy Ő egyébként szívesen beülteti luxusautóiba az embereket, ha ezzel örömet szerez nekik.

 

 

 

Jákob Zoltán nem rejti véka alá, hogy az évek alatt komoly vagyonra tett szert, hiszen ő Magyarország 37. leggazdagabb embere. Fényűző otthonát ‒ melynek értéke egymilliárd forint, a benne található berendezésé pedig 300-400 millió ‒ a Blikknek is körbemutatta nemrég. Ezenkívül a közösségi oldalain és egyre több műsorban is megmutatta már, milyen pompában telnek a mindennapjai. Garázsában értékes Ferrarik parkolnak, havonta pedig 10 napot külföldön tölt.A Nagy Ő egyébként annyira imádja a Ferrarikat, hogy már a negyedik luxusjárgányt is megrendelte.

Jákob Zoli most a Mokka vendégeként Istenes Lacit is beültette az egyik Ferrarijába.

Ez már a harmadik Ferrarim, de már meg is rendeltem a negyediket, szeptemberben érkezik– mondta a műsorvezető Istenes Laci kérdésére a milliárdos, majd kifejtette, hogyan jött nála ez a Ferrari-őrület.

Egy barátommal mentem Maseratit venni, mert nekem az tetszett, és ott volt mellette a Ferrari-szalon, úgyhogy bementünk oda is és megtetszettek az autók. Ennyi volt az egész. A Ferrarik elegáns autók, ezek illenek igazán a stílusomhoz– árulta el Zoli, aki egy vicces történetet is elmesélt arról, amikor luxusautójából egyszer csak kifogyott a benzin.

Kannával próbáltam tölteni bele a benzint, de hát letiltott a rendszer. Utána azonnal mentem is a szervizbe– árulta el az üzletember, aki különben nem félti annyira luxusautóit, hiszen járókelőknek is többször is megengedte, hogy kipróbálják, hogy milyen a Ferrari-életérzés.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?