Érdekes

Ördögalak jelent meg a füstben az ausztrál bozóttüzekben

Egy tejtermelő kétségbeesett harca a lángokkal.

 

 

 

 




Egy Victoria állambeli gazda az apjával együtt 13 órán át küzdött a tehenészetét vészesen megközelítő bozóttüzekkel.

Az elszánt védekezés közepette a Sarsfieldben élő Craig Calvert bizarr figurát látott kirajzolódni a tűzben. Egy reggeli tévéműsornak nyilatkozva azt mondta, nem hisz a hókuszpókuszokban, de a füstben egy hatalmas ördögfejet vett észre. Hogy nem csak hallucinált a füsttől és a fáradtságtól elgyötörten, arra egy fotó is készült bizonyítékul:

 

Aki nem látná az alakot, annak mondjuk, hogy a kép jobb oldali harmadában található. Aki még így sem, annak a kedvéért bekarikáztuk:

 

 

 




 

 

A tejtermelő azt nyilatkozta, szabályosan retteg a szombati naptól, attól tart, hogy még durvább lesz a helyzet, mint korábban. Azt mondja, az embereknek segítségre van szükségük, magukra vannak hagyva a lángok elleni küzdelemben. Felszólította az ausztrál miniszterelnököt, hogy tegyen konkrét lépéseket, támogassa őket, ne hagyja, hogy még több ember meghaljon:

Morrison úr, húzza fel a kesztyűjét, jöjjön ide le, keressen meg engem.

Ausztráliában a szeptemberben kezdődött bozóttüzek miatt legalább 20 ember halt meg, többtucatnyian eltűntek, és több mint 1300 ház lett a lángok martaléka. Belgium területe kétszeresének megfelelő nagyságú terület égett le. A haditengerészet menti a menekülőket.

 

 

 

 

forrás



►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?