Belföld

Januárban újra jön az Exatlon Hungary, Palik László és a versenyzők már Dominikán vannak

Alig egy hónap múlva ismét indul a TV2 népszerű vetélkedőműsora, az Exatlon Hungary, amelyben az amatőr Kihívók szállnak szembe a hivatásos Bajnokokkal. Az extrém és látványos pályákon zajló versenynek ismét a Dominikai Köztársaság ad otthont.

 

 

 




 

A műsor legújabb évada szintén Dominikáról startol, azonban az előzőhöz képest lesz egy-két eltérésa versenyzőknek más helyszínen, illetve még látványosabb, extrémebb és nehezebb pályákon kell megmérettetniük magukat.

A műsorvezető személye azonban nem változik, ismét Palik László vezényeli majd a küzdelmet, amely 30 millió forintért zajlik: a fődíjat a legjobb női és férfi versenyző megosztva, 15-15 millió forint értékben viheti haza.

Palik László és a verseny résztvevői december 25-én indultak a karib-térségi országba, a műsorvezető pedig a repülőtéren készült képeken keresztül számolt be az utazásról. „Indulásra készen, irány Dominika!” – fűzte hozzá az egyik fotóhoz Instagram profilján. Párizsi átszállásuk után pedig meg is érkeztek a forgatás helyszínére.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?