Egyéb

Mariah Carey új klipet csinált az All I Want for Christmas Is You-hoz

A világ egyik legsikeresebb karácsonyi dala a 25 éves évfordulóra most új hátteret és szereplőket kapott.

 

 

 

 




Kétségtelenül az egyik legismertebb és legnépszerűbb karácsonyi dal Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You slágere.

A klasszikussá vált szerzeményhez most új klip készült, bájos kislánnyal, látványos háttérrel. Már most több millióan látták a friss klipet.

VIDEÓ: Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You

 

 

 

 

 

 

Az All I Want for Christmas Is You Mariah Carey amerikai énekesnő első kislemeze Merry Christmas című karácsonyi albumáról, mely 1994-ben jelent meg. Számos országban előkelő helyezést ért el a slágerlistákon, a mai napig a világ egyik legsikeresebb karácsonyi dala.

A dalt Carey régi dalszerzőtársával, Walter Afanasieff-fel együtt írta. Később többen is feldolgozták. 2006-ra az Egyesült Államokban karácsonyi dalok közül ennek a dalnak a csengőhang-változatából kelt el a legtöbb. Ez lett az első karácsonyi dal, amelyet egymillió példányban töltöttek le az Egyesült Államokban.

A kritikusok is dicsérték a dalt: „Egyike az ünnepi időszak egyik létfontosságú dalainak, minden évben rekordokat dönt.” A dal világszerte népszerű, több országban előkelő helyezést ért el a slágerlistán. Az USA-ban a Billboard akkori szabályai nem engedték, hogy felkerüljön a Hot 100 slágerlistára, de más slágerlistákra minden évben felkerül. A dal egy új változata 2010-ben felkerült Carey második karácsonyi albumára, a Merry Christmas II Youra. A dalhoz korábban már több klip is készült, most pedig itt az új verzió.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?