Celeb / Híresség

Megsérült az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja, a kórházból posztolt

Orvosi beavatkozáson esett át Kovács Dóra, akit a televízió néző az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című népszerű sorozatában ismerhettek meg.

 

 

 

 

 




Nem tudni, pontosan mi történhetett vele, Instagram-oldalán ugyanis csak annyi információt osztott meg rajongóival, hogy nincs komolyabb bajba. A fotókat látva hinni is lehet neki, hiszen széles mosollyal bohóckodik két barátja társaságában, akik meglátogatták őt a kórházban – számolt be a Life.hu oldala.

Innen is mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

„Nincs jobb érzés, mint arra ébredni altatásból, hogy a barátaid megleptek és még rántott husis szendvicset is hoztak… Ilyenkor még azt is megbocsájtja az ember, hogy ezek után szórakoznak a nyomorán” – írta betegágyában fekve készült képeihez Dóra.

 

 

Nincs jobb érzés, mint arra ébredni altatásból, hogy a barátaid megleptek és még rántotthúsis szendvicset is hoztak 😂❤️❤️❤️😂 …ilyenkor még azt is megbocsájtja az ember, hogy ezekután szórakoznak a nyomorán 😂🤬😍❤️ @rekabrostl @megafulopzoli ❤️

9,922 Likes, 182 Comments – Kovács Dóra (@dj_dora_kovacs) on Instagram: „Nincs jobb érzés, mint arra ébredni altatásból, hogy a barátaid megleptek és még rántotthúsis…”


 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?