Hírek

Betörőnek öltözve lőtte fejbe exbarátnőjét egy férfi – a biztonsági kamera felvette a brutális támadást

A rabló el sem vitte a pénzt, miután elsütötte a fegyvert. Az eladónő volt barátja tagadja, hogy ő áll a gyilkossági kísérlet mögött, a lány családja szerint viszont ő tette.

 

 

 

 

 




Volt párja akarhatta megölni azt a fiatal nőt, akit fejbe lőttek egy betörés során.

Egy férfi fekete maszkban és ruhában jelent meg múlt szombaton abban a São Miguelben található ruhaboltban, ahol a 23 éves lány dolgozik. Előbb három női alkalmazottat egy sarokba állított, majd fegyvert fogott a Renata Ranyelle Almeida nevű eladónőre és a pénztárgéphez irányította. Ott arra utasította, hogy pakolja ki a kassza tartalmát a pultra.

Miközben a fiatal nő eleget tett a parancsnak, a férfi egyenesen az arcába lőtt. Ezt az üzlet egyik biztonsági kamerája is rögzítette.

A betörő ahelyett, hogy elmenekült volna a pénzzel, elrakta a fegyverét, kirohant a boltból, majd egy motorral gyorsan elhagyta a helyszínt. Azóta sem sikerült elkapni.

A meglőtt nő, Renata Ranyelle Almeida csodával határos módon túlélte a támadást, de még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban.

Családja szerint volt barátja akarta megölni őt. A férfit ki is hallgatta a rendőrség, de ő vehemensen tagadta, hogy köze lenne a rablásnak álcázott gyilkossági kísérlethez.

Egy polgárőr szerint azért is gyanús az eset, mert ahogy a kamerafelvételen is látszik,

a fiatal nő semmi olyat nem csinált, ami miatt a betörőnek le kellett volna lőnie, az mégis megtette minden ok nélkül.

 

 

 

 

 

A megrázó kamerafelvétel:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?