Belföld, Hírek

Megszólalt a Gáspár Győzőék autójának csapódó kocsi sofőrje

A 26 éves nő nem tudja, hogyan került a szemközti sávba.

 

 

 

 




Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy kedd este frontálisan karambolozott Gáspár Győző és családja a 21-es főúton a tari elágazásnál. Az autót Győző felesége, Bea vezette, és velük volt kisebbik lányuk, Virág is. A család éppen hazafelé tartott, amikor egyszer csak feltűnt velük szemben egy piros Suzuki, aminek a sofőrje rossz helyen hajtott fel az útra. Gáspár Bea fékezett és megpróbált lehúzódni, de esélyük sem volt elkerülni az ütközést.

A balesetben Bea és Virág is megsérült, őket kórházba szállították, de az estét már otthon tölthették. A Suzukit vezető hölgyet viszont feszítővágóval kellett kiszabadítani járművéből.

Blikk most felkereste a 26 éves nőt, akit még tegnap is a kórházban tartottak és semmire sem emlékszik a balesetből.

„Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt. CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült és a fejemet is eléggé beütöttem”

– mondta a Suzukit vezető hölgy a lapnak, aki a Blikk információi szerint sokat jár arra, ahol a baleset történt.

 

 

 

 

 

 

Gáspár Győző a lapnak arról beszélt, hogy szerinte a nő nagyon zavart volt a baleset után.

„Nagyon zavart volt a baleset után. Ömlött a fejéből a vér és kérlelt minket, szedjük ki a kocsiból, de a tűzoltóknak kellett kivágniuk őt. A kórházban találkoztunk a munkatársaival és a párjával, ők mondták, gyakran jár arra, nem értik, mi történhetett. Az biztos, ha mi vagyunk a vétkesek, a mi kezünkön már kattant volna a bilincs…”

– fogalmazott Győző, aki azt is hozzátette, lány, Virág kikészült a baleset miatt és ugyan nemrég elvégezte a KRESZ-tanfolyamot, de kijelentette, soha nem akar vezetni, mert nem tudja elfelejteni ezt az éjszakát.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?