Celeb / Híresség

Őszinte vallomás: Vajna Tímea gyereket akart szülni Andynek – Februárban ültették volna be az embriót

Budapest — Drámai vallomás: Vajna Tímea (36) elmondta, tényleg gyereket terveztek Andy Vajnával (†74)!

 

 

 

 

 

 

A januárban elhunyt filmmogullal még rengeteg tervük lett volna, többek között a családot is szerették volna bővíteni. Ha a sors nem szól közbe, és nem ragadja el tőle imádott férjét, februárban lett volna egy fontos beavatkozás.

A sikeres gyermekvállalás érdekében Timi hormonkezelésnek vetette alá magát Amerikában. Férje halálát megelőzően többször is beszámolt a lombikbébiprogramról, legutóbb még tavaly júniusban, részleteket azonban nem árult el a családi terveikről! Egészen mostanáig.

A Tények ma esti adásában ugyanis őszinte vallomást hallhatunk a férje halála óta hallgatásba burkolózó Vajna Tímeától. Az interjút Gönczi Gábor készítette, és a riporter rákérdezett az özvegynél gyermekvállalási szándékaik komolyságára is.

– Lehetett olvasni, hogy gyereket szeretnétek. Ez egy valós dolog volt? – vetette fel a híradós.

– Annyira komoly volt, hogy februárban beültetik a gyereket – mondta megrendülve a könnyeivel küszködő Tímea, s vélhetően arra utalt, hogy az Andy halálát követő hónapban várt rá a beavatkozás.

– Azt mondtad, február, azért hosszú időt vártatok – jegyezte meg Gönczi.

 

 

 

 

 

 

– Ő szeretett volna az esküvő után belevágni, de én még szerettem volna utazni, magamat felépíteni – felelt az özvegy.

Andy Vajna is nagyon szerette volna, ha egy gyermekkel bővül a családjuk, de ezt már nem élhette meg / Fotó: Pozsonyi Zita

Felvetődik azonban a kérdés, hogy a producer elhunytával hogyan folytatódik Tímea lombikbébiprogramja. Amennyiben ugyanis rendelkezésre áll Andy Vajna lefagyasztott mintája, úgy elvileg ennek nem lenne akadálya. A Blikk a jogi helyzet tisztázása végett megkeresett egy családügyi szakjogászt is a témában.

– A hatályos magyar törvény egyértelműen fogalmaz ebben a kérdésben – válaszolta megkeresésünkre dr. Auer Éva. – Egy úgynevezett együttes rendelkezési nyilatkozatot kellett korábban a két félnek tennie. Ez voltaképp arról szól, hogy ha bármi történne egyikükkel, akkor a közös akaratuk szerint lehet eljárni, enélkül ugyanis nincs lehetőség a megtermékenyített embriót, vagy adott esetben a lefagyasztott spermát felhasználni.

 

 

 

 

 

Minden további részlet a gyerekvállalásról és Vajnáékról a Tények mai, 18 órakor kezdődő adásában láthatnak.

Családi titkait mondja el

A gyermekvállalás és a gyász mellett szóba került a „hogyan tovább” is az exkluzívVajna Tímea-interjúban. A 74 éves korában elhunyt filmproducer özvegye Gönczi Gábornak megmutatja egykori közös otthonukat is, s arról is mesél, pontosan mi történt Andy Vajna életének utolsó, tragikus éjszakáján.

 

 

 

 

forrás: blikkruzs



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?