Egyéb

Egy 9 éves kisfiú eladta festményeit, az állatmenhelynek kért cserébe eledelt

Kutyája halála után döntött úgy, hogy szeretne az állatokon segíteni.

 

 

 

 

 




Pavel Abramov egy 9 éves orosz kisfiú, aki eldöntötte, hogy segíteni fog a kóbor és elhagyott állatokon. Miután elvesztette a család a kutyájukat, Pavel úgy döntött, hogy segíteni akar az állatok szenvedésén, és így önként jelentkezett a helyi menhelyhez.

Pavel és anyukája, Jekatyerina Bolsakova közösen elindították a „Kedves ecset” nevű projektjüket, ugyanis Pavel állatszeretete mellett nagyon ügyes festő is.

Így elkezdett házi kedvencekről portrékat készíteni, amiért cserébe a megrendelőktől nem pénzt, hanem ételt és egyéb szükséges dolgokat kért az állatmenhely lakói számára.

Először mindig a háziállat tulajdonosával köt szerződést, majd lefesti az állatokat, cserébe élelmet, gyógyszereket, játékokat és egyéb, az állatmenhelyhez szükséges dolgokat kap. Miután pedig elkészítette a portrét, találkozik festményeinek modelljeivel, ugyanis szereti meghallgatni egy-egy állat történetét a gazdiktól.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pavel és anyukája továbbá elindítottak egy közösségi médiafelületen egy csoportot „Mire képes egy kis önkéntes” néven. Ebben a csoportban pedig azt próbálják megmutatni, hogy milyen változásokat tud a világba hozni egy apró kisgyerek is.

Rengetegen kedvelik és dicsérik a képeit, világszerte állatbarátok osztják meg a munkáit. Ennek köszönhetően volt olyan is, hogy német és spanyol kedvenceket festett meg.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?