Belföld, Celeb / Híresség

Kovácsovics Fruzsina ül be Vadon Jani helyére a Balázsékban

Holnap reggel Kovácsovics Fruzsina is csatlakozik Balázsékhoz a Rádió 1 reggeli műsorában.

 

 

 

Ahogy arról a Blikk is részletesen beszámolt, Vadon Jani hosszú évek után otthagyta a Rádió1 reggeli műsorát, a Balázsékat, hogy más dolgokra koncentrálhasson. Azóta gőzerővel megy a találgatás, hogy ki lehet majd az, aki elfoglalhatja Jani megüresedett székét.

Nagy Alekosz önként jelentkezett a pozícióra, ám úgy látszik, Sebestyén Balázs jobb alternatívát is el tud képzelni a barátja helyére. Sőt, nemrég elárulta, nőkben is gondolkoznak.

Kovácsovics Fruzsi egy korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg a követőivel, hogy a pénteki adásban ő lesz a harmadik kerék a népszerű reggeli rádióműsorban, ám arról nem szól a fáma, hogy az új szerepkör örökre szól-e, avagy csak egy adásra.

Képzeljétek el, az a jó hírem van, hogy holnap reggel négykor fogok kelni, ami önmagában nem annyira jó hír, pláne nem nekem… de hogy miért fogok négykor kelni? Hát, mert hat órakor már a Rádió1 stúdiójában leszek Ferivel és Balázzsal. Tökre várom! Amikor legutóbb ott voltam, az is jó élmény volt. Készültem egy-két témával, meg dologgal

– mondta a videóban az énekesnő, aki egy következő Instagram-sztoriban már egy szerkesztett közös képet is megosztott a fiúkkal. Kovácsovics Fruzsina, aki tavaly volt már vendég a Rádió 1-ben, az IstenEst podcastben is rendszeresen feltűnik, így egyáltalán nem lesz számára ismeretlen a terep.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?