Celeb / Híresség

Durván egymásnak esett Dallos Bogi és Gáspár Laci az X-Faktorban

Dallos Bogi és Gáspár Laci vitájától volt hangos az RTL Klub X-Faktor című műsorának szombati adása.

 

 

 

 

 




Az RTL Klub X-Faktor című műsora idén is tartogatott már egy-két meghatóbb pillanatot.

Azonban most már a mentorházas helyekért folyik a küzdelem, és ez egyre nagyobb vitát eredményez a mentorok között is – írja a Blikk. Szombat este kerülnek adásban azok a felvételek, amin az idei műsor első, igazán komoly összezördülését mutatják be: Dallos Bogi és Gáspár Laci esett egymásnak, mert másként ítéltek meg egy produkciót. Sőt, még ByeAlex is kritikával illette Dallos Bogi döntését.

„Próbáltam neked segíteni, és én most csalódtam. Nem hoztál jó döntést. Csalódtam benned, mert olyan vagy, mint a többiek… Kikészültem” – mondta Gáspár Laci.

A lap a konfliktus kapcsán mindkét énekest megkereste, hogy kommentálják a vitát. Dallos Bogi számára volt megterhelőbb a felvétel:

„Korábban szinte mindenben egyetértettünk a mentorokkal, de a tábor és a székes kihívás alatt kijöttek az indulatok. Ez volt a műsor eddigi legnehezebb része, mert a versenyzők nagyon a szívünkhöz nőttek, ezért természetes, hogy mindenki védte azt, akit megkedvelt. Lelkileg nagyon megviselt az egész helyzet, pedig nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény lesz. Lacit is értem, mert ő ragaszkodott az egyik énekeshez, akihez én nem, és jöttek az indulatok. Lacival nagyon szeretjük egymást és jóban is vagyunk, ezért is bántott meg azzal, amit és ahogyan mondott, de utána persze megbeszéltünk mindent. Én amúgy is gyorsan elengedem az ilyet, hamar megenyhülök. Sőt talán jobb is, ha mindenki gyorsan elmondja, hogy mi a baja, és akkor továbblépünk.”

 

 

 

Gáspár Lacinak nem ez az első vitája mentortársaival. Az egyik korábbi évadban Puskás Peti döntését kritizálta, Dallos Bogival való konfliktusáról a következőket mondta a Blikknek:

„Vannak pillanatok, amikor egy kicsit nyersebben szólok oda, de ebben nincs semmilyen rossz szándék, egyszerűen megmondom, amit gondolok. Sokszor úgy hat ránk egy-egy pillanat, hogy érzelmi túlfűtöttséggel reagálunk és ez esetleg a másiknak nem esik jól, de Bogival is még akkor ott, a szünetben megbeszéltük a dolgot, és nem vittük tovább a vitát.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?