Film

Jön a horrorfilm, amiben egy mobilapplikáció gyilkol – Halálod appja előzetes

Hollywood rengeteg dologgal próbálta már borzongatni a közönséget, de most úgy néz ki, hogy találtak egy olyat, ami még nem volt.

 

 

 

 




Láttunk már olyan horrorfilmet, amiben videókazetta, könyv, vagy esetleg tükör miatt halnak meg az emberek, de most úgy néz ki, hogy Hollywood haladt a korral, és hamarosan érkezik az alkotás, amiben egy mobilapplikáció mondja meg, hogy mennyi ideje van hátra az embernek.

Halálod appja című film megmutatja, hogy a gyilkos alkalmazást nem lehet csak úgy letörölni, és megmenekülni a végzet elől, hiszen amit megjósolt nekünk, az úgy is lesz, ebben biztosak lehetünk. A szinkronos előzetes pedig segít eldönteni, hogy érdemes-e megnézni, vagy sem:

 

 

 

 




Az alkotásban viszonylag ismeretlen színészek szerepelnek, akik közül talán még Peter Facinelli arca idézhet fel kellemes emlékeket a nézőkben, hiszen ő volt Edward Cullen apukája az Alkonyat-szériában. Akármennyire hat nevetségesnek az október 24-én érkező Halálod appja alapötlete, az biztos, hogy tartogat majd pár borzongató jelenetet, legalábbis az előzetes alapján biztosan, így valószínűleg érdemes adni neki egy esélyt a mozikban, ha horrorra vágyunk.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?