Celeb / Híresség

„Az elmúlt egy hónapban minden éjszaka Dávidkával álmodom” – Nem enyhül L.L. Junior fájdalma

Budapest — Nem enyhül a fájdalma L.L. Juniornak (38), aki egy hónapja veszítette el kisebbik fiát, Dávidkát (†3).

 

 

 

 
 

A zenész gyermekét augusztus 31-én a zebrán gázolta halálra egy autós, az eljárás jelenleg is folyik. Bár Junior és volt párja, Csilla megbeszélték, hogy nem nyilatkoznak, a zenész most megszólalt, mert szerinte volt párja valótlanságokat állít: többek közt azt, hogy az édesapa elveszi tőle a kisfiát, holott Junior annak örülne, ha volt párjával ismét közösen gyakorolhatnák a felügyeleti jogokat. A megtört rapper sírva vallott arról lapunknak, min megy keresztül.

– Az elmúlt egy hónapban minden éjszaka Dávidkával álmodom. Feldolgozhatatlan, ami történt, hiszen egy szülőnek nincs nagyobb fájdalom, mint elveszíteni a gyermekét. Próbálok erős lenni, de hazudnék, ha azt mondanám, az vagyok. A gyász fázisait járom be, most a tagadás és a depresszió van soron. Észreveszem magamon, hogy sokszor dadogva beszélek, ezt is a történtek miatti zaklatottságnak tudom be – fakadt ki lapunknak L.L. Junior, akinek az édesanyja, Fanni néni is összeroppant a tragédia után.

– Csilla a gyerekekkel ugyanazon az emeleten lakott anyuval. A tragédia előtt két héttel költöztek el, már ez is nagyon megviselte őt, a temetésen pedig végleg összeomlott. 

A zenész – egy hónap kihagyás után – a múlt hétvégén ismét színpadra állt, próbál a munkába temetkezni. Egy új lemezen is elkezdett dolgozni, dalt is ír fia elvesztéséről.

– Pár pillanatra igyekszem elterelni a gondolataimat és a munkába temetkezni, de akkor jönnek a részvétnyilvánítások a rajongóktól, amelyek ugyan jólesnek, de akaratlanul is visszarántanak a gyász mélységeibe – sírta el magát Junior.

 

 

 
 

 

 

Persze, a rapper egyetlen pillanatra sem hagyhatja el magát, ugyanis Lacika fia vele és a feleségével, Körtvélyessy Kingával él a tragédia óta. Folyamatosan konzultálnak gyászterapeutával, hogy a kisfiú mihamarabb feldolgozza szeretett öccse elvesztését. Régi közös videókat néznek, és szinte mindennap kilátogatnak Dávidka sírjához, ahova Lacika sosem megy üres kézzel.

– Sosem gondoltam volna, hogy egy hatévessel koporsókról és sírkövekről kell beszélgetnem, de segít a gyász feldolgozásában – sóhajtotta az édesapa. – Azt is együtt döntöttük el, hogy Dávidka kedvenc meséjének főszereplőjét faragtatjuk meg márványból, ami majd a kisöccse síremlékét díszíti, és egy padot is csináltatunk a temetőbe, ahol elidőzhetünk az angyallá vált picinkkel. Lacika a kedvenc számítógépes játékában is sírhantot épít a testvérének.

Anyagilag is segítené az exét

Mint azt korábban megírtuk, L.L. Junior és ügyvédje ideiglenes hatályú kérelmet adtak be a bíróságra, hogy amíg ki nem derül az édesanya esetleges felelőssége, addig nála helyezzék el a gyereket, ám anyagi természetű követelése nincsen Csillával szemben. Sőt, Junior mindenben támogatja volt párját. Anyagilag is szívesen segítené, mert tudja, hogy volt kedvese is nehéz időszakon megy keresztül, de információink szerint Csilla még nem fogadta el a felajánlást.

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?