Hírek

Inkább meghalt a 15 éves fiú, de nem hagyta, hogy 5 éves húgát bántsa egy betörő

A 27 éves elkövetőt nem messze a floridai család házától fogták el.

 

 

 

 




Khlyer Edman éppen otthon vigyázott 5 éves húgára a floridai Port Charlotte-ban, amikor délután fél öt körül egy férfi betört a család házába. A 15 éves fiú úgy döntött, hogy szembeszáll a nála jóval idősebb bűnözővel és megvédi a húgát és a házat is. Ugyan végül sikerült elüldöznie Ryan Cole-t, de ezért az életével fizetett a hős fiú, írja a Mirror.

A 27 éves betörőt nem messze a háztól kapták el a rendőrök. A férfinak a keze sérült meg a verekedésben. Miután előállították az gyerekgyilkost, kiderült, hogy 2011 óta több, mint 20 alkalommal tartóztatták már le, többek között kábítószerrel visszaélés miatt is.

 

 

 

 

A rendőrség szűkszavú közleményében nem tér ki arra, hogyan halt meg a tinédzser hős szeptember 26-án, úgy fogalmaznak, hogy „erőszakos összecsapás történt az elkövető és az áldozat között”.

Khyler családja egy online megemlékezésben azt írja a fiúról, hogy „kedves volt, gondoskodó és szerető, mindig nagyon hiányozni fog”.

GoFundMe-n három napja közösségi gyűjtés indult a gyászoló család megsegítésére. A kitűzött 25 ezer dollárt rövid idő alatt elérték az adakozók, a cikk írásának pillanatában már majdnem 71 ezer dollár jött össze.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?