Érdekes

Háborút és természeti csapásokat jósolt 2019-re Nostradamus

A legendás francia jövőlátónak, Nostradamusnak 2019-re is számos jóslata volt: természeti katasztrófákat, népvándorlást, és a III. világháború kezdetét is előrevetítette. Vészjósló: ebből szerinte hazánk sem maradhat ki.

 

 

 

 

 

A világtörténelem során sokan vélték már előrelátni a jövő pozitív vagy negatív történéseit, de kétségkívül a francia tudós és próféta, Michel de Nostredame, azaz Nostradamus volt közülük a leghíresebb.

A látnok 1555-ben írta meg a Próféciák című könyvét, amelyben számos olyan eseményt vetett papírra (egészen pontosan az elkövetkezendő 900 évet), amelyek a jelenünket és a jövőnket is befolyásolhatják. Ezek közül persze nem minden jött be, és egyes történésekkel kapcsolatban Nostradamus is sejtelmesen és rébuszokban fogalmazott.

Sokan azonban megdönthetetlenül állítják: a próféta többek között megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrortámadást, a Holdra szállást, és Hitler hatalomra jutását is. Természetesen 2019-re is van a könyvében néhány jóslat, amely pánikra adhat okot, mindezeket pedig pár hónappal az év vége előtt érdemes sorra venni. Ha olvasunk a sorok között, akkor könnyen észrevehetjük: néhány próféciája mögött bizony ott vannak a valóság történései is, ezek közül pedig van, ami hazánkat is érinti.

Ennyire sötét lesz a jövő esztendő?

Kitör a III. világháború?
Nostradamus amondó: 2019-ben ki fog törni a III. világháború. Mindez azzal fog kezdődni, hogy az utolsó pápát kivégzi az „anti­krisztus”, aki a világégés kirobbantója lesz. A jóslat szerint az utolsó pápa az lesz, aki XVI. Benedek pápát követi majd. Ez pedig ugyebár nem mást, mint a mostani vallási vezető, azaz Ferenc pápa. A harcok 27 évig fognak tartani két szuperhatalom között, a kegyetlen háborúnak 2046-ban lesz vége. A világ egyértelmű vezetője Kína lesz, Amerikát pedig össze fogják majd roppantani a természeti katasztrófák.

Pénzügyi válság
2019-ben Nostradamus szerint megroppan a világ pénzügyi szektora, emiatt pedig rengetegen lesznek majd földönfutók. Emiatt kiemelten fontos lesz, hogy mindenki alaposan meghúzza a nadrágszíjat.

Felborul a Föld klímája
Észak-Amerika alaposan megsínyli 2019-ben a természeti katasztrófákat. Kaliforniában és Kanadában pusztító földrengések pattannak majd ki, ezek miatt pedig romba fog dőlni a gazdaság. Az áradásokról és a cunamikról pedig még szó sem esett.

 

 

 

 

 

 

 




Magyarország sem ússza meg
A természeti katasztrófák Európát sem kímélik majd. Hatalmas áradásokra kell készülni Nostradamus szerint, aki jóslatában külön kiemeli Magyarországot, Csehországot, Olaszországot és Nagy-Britanniát.

Összefog a világ
A globális felmelegedés és a világot sújtó természeti katasztrófák összefogásra sarkalják a világ vezető hatalmait 2019-ben – már, ami a környezetvédelmet illeti. A bolygó végveszélyben lesz, de talán még vissza lehet fordítani a lassú, ámde teljes pusztulást.

Fokozódik a terror
A terrortámadások újra rendszeressé válnak, főként Európa és az Egyesült Államok területén. Az emberek hite megrendül majd a kormányaikban, és egyetlen állampolgár sem érezheti majd magát biztonságban.

Népvándorlás
2019-ben újabb harcokra kell számítani a Közel-Keleten, köszönhetően annak, hogy újfent felerősödik a vallási fanatizmus. A civileknek nem lesz más választása, mint elhagyni az otthonukat, és tömegével próbálnak meg majd Európa irányába menekülni.

Kétszáz éves emberek
Az orvostudomány robbanásszerű fejlődésére lehet számítani 2019-ben. Egy olyan gyógyszert is felfedeznek a tudósok, aminek köszönhetően akár kétszáz évig is képes lehet majd élni az ember.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?