Életmód

15 megható fotó, amitől gombócba szorul a torkunk

Időnként egyetlen erőteljes fotó is képes kizökkenteni minket a mindennapok egyhangúságából, a segítségükkel pedig egy teljesen új szemszögből nézhetjük meg és értékelhetjük át az életünket. Bár mi magunk legtöbbször mindent teljesen magától értetődőnek veszünk, legyen szó a munkánkról, a fizetésünkről vagy csak a változékony időjárásról, vannak olyan emberek, akiknek egy szokásos aszfalt is valódi csodát képes jelenteni. Cikkünkben most 15 fotót hoztunk el nektek, melyek mindegyikén őszinte érzelmeket és emberséget sikerült lencsevégre kapni, egy-egy hihetetlen történet vagy mély üzenet kíséretében.

 

 

 

1 Egy indonéz faluban a gyermekek levették a papucsaikat, hogy ne koszolják össze az aszfaltot amit életükben először láttak.
2 Alex édesanyja elhozta őt egy heavy metal koncertre Spanyolországban, hogy kicsit emberek közt legyen, de aztán a srác maga is sztár lett.
3 Az auschwitzi koncentrációs tábor túlélői 72 év után újra találkoztak – kezükön a sorszám tetoválással, amint a táborban kaptak.4 A mentős Chris Trokey kimentett egy égő embert az autójából egy balesetben. Kiderült, hogy a megmentett személy az az orvos volt, aki megmentette Christ, amikor koraszülött volt és életveszélyes állapotban volt.
5 Ezt a vemhes kutyát 17-szer lőtték meg. Maggiet önkéntesek mentették meg, most pedig szerető családja van és kutyaterapeutaként is dolgozik.
6 A lány arra kérte a fotóst, hogy egyesítse a két képet – mivel ő és a férje, aki több ezer kilométerre távol a légierőnél szolgál nem lehettek együtt a fotózáson.

7 Ez a 8 éves tajvani kisfiú megmászott egy 4 ezer méter magas hegyet elhunyt édesanyja tiszteletére. A srác biztos volt benne, hogy így közelebb kerülhet az édesanyjához.
8 Ez a kóborcica egy autóbalesetben elvesztette a két hátsó lábát, de egy bolgár sebész titán protéziseket ültetett be neki, így újra tud járni.
9 Az esküvőjükön Max és Lidia pillangókat akartak elengedni a vőlegény elhunyt nővére, Vanessa tiszteletére. A pillangók azonban nem repültek el, leszálltak a vendégek kezére és vállára, majd megvárták a szertartás végét.10 ,,Tegnap édesanyám befejezte az utolsó kemoterápiás kezelését.”
11 Világháborús magyar emlékmű a pest megyei Vácrátóton.
12 ,,A kutyám 7 évvel ezelőtt elhunyt, de minden alkalommal, amikor felkeresem a házamat a Google Maps-en, látom, ahogy a háztetőmről vigyáz rám. Nagyon hiányzik…”

 

 

 

 

 

 

 

13 A fülöp-szigeteki Manila város kikötője mellett található strand.
14 Floridában 633 búvár döntötte meg az óceánfenék tisztításának világrekordját: 737 kg szemetet és 27 kg halászhálót gyűjtöttek össze.
15 Ezek a fogyatékkal élő emberek segítésére kiképzett kutyusok épp most tanulják, hogyan üljenek végig türelmesen és nyugodtan egy koncertet.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?