Életmód

15 férfi, akinek nem az izmaiban rejlik az igazi ereje

Nem a fizikuma, a frizurája, vagy az öltözete tesz valakit igazi férfivá. Nem azt mondjuk, hogy egyáltalán nem számítanak, hiszen a külső is meghatározó, de nem ettől lesz valaki igazán férfias. Az ugyanis belülről fakad. Ha valakiből hiányzik a kitartás, a lelkiismeretesség, az erkölcsösség, és a felelősségtudat, akkor azt a külsejével csak ideig-óráig leplezheti. Azok a hölgyek, akik ezt felismerik és értékelik, egy olyan férfi oldalán élhetik le az életüket, aki tényleg boldoggá teszi őket és később a gyerekeiket is. Már ha persze ez a fő szempont.

 

 

 

1. Az új főnököm azt mondta, hogy szerinte a női higiéniai termékeknek mindenhol a világon ingyenesnek kellene lenniük, de mivel nem azok, ezért ő biztosítja a számunkra.
2. Hiába vagy egy kemény és macsó férfi, ha a kislányod azt szeretné, hogy ülj le vele teázni a kis rózsaszín asztalkájához, akkor te örömmel teljesíted a kérését.
3. A kislányommal együtt elmentünk levágatni a hajunkat, hogy felajánljuk jótékony célra.
4. Az édesapám már kislány korom óta úgy köszönt fel reggel a születésnapomon, hogy a kertünkben levág egy szál virágot, és átadja nekem, amikor felébredek. Idén elköltöztem otthonról, de szokását még így is megtartotta, amitől könnyekig hatódtam.
5. A tűzoltó férjem és a hű társa együtt pihenik ki egy nehéz műszak fáradalmait.
6. Egy régi fotó a gyerekkoromból, amin a látássérült édesapám egy Braille-írásos könyvből olvas fel nekem mesét.
7. Egyedülálló édesapa vagyok, ezért a lányos elfoglaltságokból is kiveszem a részem a kislányom kedvéért. Amikor azt mondta, hogy itt az ideje, hogy szépítkezzünk egy kicsit, nem mondhattam neki nemet.
8. Egy idős bácsi a szomszédom, aki magányosan él, mióta elvesztette a feleségét. Amikor esténként vacsorát főzök, akkor mindig egy adaggal többet szoktam készíteni, amit átviszek a bácsinak. A múltkor azt mondta nekem, hogy mindig nagyon várja a közös vacsoráinkat, ugyanis neki ez jelenti a nap fénypontját. Férfi létemre is nagyon meghatódtam a kijelentésén. Ezzel készültem neki mára:
9. Már 32 órája nem aludtam egy percet sem, de egy kicsit sem bánom, mert végre a kezeimben tarthatom az életem értelmét.
10. Én és a barátom két évvel ezelőtt egy kutyás parkban ismertük meg egymást. A két éves évfordulónk alkalmából a barátom egy olyan meglepetés vacsorával készült, amin a kutyáink is részt vettek, hiszen nélkülük valószínűleg soha nem találkoztunk volna.
11. A munkatársam egyedül neveli a kislányát, és így szoktak tanulni a metrón útban hazafelé.
12. A bal oldali képen egy fiatal édesapa látható a középiskolai végzős ünnepségen a kislányával az ölében. A jobb oldali képen pedig ugyancsak ők láthatóak tizennyolc évvel később a lány középiskolai végzős ünnepségén.
13. Az édesapám a nyugdíjas lett, és azzal tölti a szabadidejét, hogy besegít a közeli kutyamenhelyen. Gyakran elviszi a kutyákat sétálni is, amiről mindig beszámol nekem, mert tudja, hogy odavagyok az állatokért.
14. Már tizennyolc éves vagyok, de édesapám még mindig féltve őrizgeti a munkahelyén azt a rajzomat, amit egyszer még 6 éves koromban azért rajzoltam neki, hogy ha ránéz, akkor jobb kedve legyen.
15. Ez a 92 éves idős bácsi saját kezűleg készít Valentin napi képeslapot a 93 éves feleségének.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?